Política · 28 d'Agost de 2019. 19:24h.

Ribó vincula Espanya amb Turquia

Per defensar-se de les crítiques de Ciutadans

Ribó vincula Espanya amb Turquia

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha aprofitat un comunicat en el qual demana comparèixer al Parlament per explicar el seu viatge amb avió a la final de la Champions per vincular la situació de la llibertat d'expressió a Espanya amb la de Turquia.

Ribó ha lamentat que "no tots els parlamentaris" estan gaudint de la llibertat d'expressió fent referència a una moció de resolució del Consell d'Europa que aborda el nombre de polítics processats per declaracions fetes durant el seu mandat, en particular a Espanya i Turquia.

"El síndic considera oportú subratllar que defensarà, sempre, que tots els parlamentaris i totes les persones de Catalunya puguin fer ús de la màxima llibertat d'expressió; tanmateix, dissortadament, no tots els parlamentaris estan gaudint d'aquesta llibertat d'expressió, tal com posa de manifest la moció de resolució del Consell d'Europa Should politicians be prosecuted for statements made in the exercise of their mandate?, sobre el nombre creixent de polítics nacionals, regionals i locals processats per declaracions fetes en l'exercici del seu mandat, en particular a Espanya i Turquia" explica al comunicat.

Rafael Ribó ha anunciat que demanarà de nou al president del Parlament, Roger Torrent, comparèixer a la cambra catalana per explicar si té vinculacions amb el cas 3%, com li ha demanat també aquest dimecres la diputada de Ciutadans Lorena Roldán davant de la sindicatura. El Síndic també ha recalcat que en el seu web està "tota la informació a l'abast de tothom amb la màxima voluntat de transparència" i no ha anunciat la seva dimissió.

La portaveu de Ciutadans al Parlament, Lorena Roldán, ha qualificat el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, de ser "un vividor del procés" i ha denunciat aquest dimecres que "ha caigut en les xarxes de corrupció de CDC" per, segons un informe de la Guàrdia Civil, acceptar el regal d'un empresari vinculat amb el 3%.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#49 Fierecita, Montgat, 31/08/2019 - 07:36

Y yo te relaciono con el 3-5-10% y no pasa ná.
Tu sigue en lo tuyo que no hay nada mejor visto que un comunistoide metido a burguesindo.

#48 XMB, Barcelona, 30/08/2019 - 11:28

Sr. Ribó, creo que es una buen oportunidad para usted de organizar un viaje de trabajo/vacacional a Turquia para estudiar la situación al detalle con sus colaboradores habituales.

#47 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España., 30/08/2019 - 08:06

Típico separata al que le gusta más el dinero que la decencia. Siempre se ha vendido barato, a costa de la libertad de los más débiles. La gentuza corrupta no puede seguir no un segundo más. RIbo!!., es hora de que nos hables de tus amigos los del 3%.....

#46 Victor, Barna, 29/08/2019 - 21:41

Será golfo el tío este que lleva 50 años viviendo de la mamella.

#44 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España. , 29/08/2019 - 17:01

Ribo, Ribo... Cuéntanos como conseguiste el viaje a la final de la champion... Porfa... Porfa... Je... Je. Ve haciendo las maletas el 3% te persigue....