Publicitat
Política · 2 de Juny de 2010. 21:01h.

Ridao acusa CiU d'actitud "hipòcrita" sobre la religió

Diu que rebutja al Congrés el que aprova als ajuntaments

Ridao acusa CiU d'actitud "hipòcrita" sobre la religió

Joan Ridao, dilluns passat

El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha acusat CiU de tenir una actitud "hipòcrita i paradoxal" en votar fa tres setmanes en contra de la modificació de la llei orgànica de l'Estat sobre llibertat religiosa que va plantejar Esquerra al Congrés, mentre que a nivell municipal, CiU "està a favor d'aquesta regulació, tal com es va poder veure a Lleida".

Segons Ridao, ERC va plantejar la modificació al Congrés per "regular un dret fonamental com és la religió que, a vegades, pot entrar en contradicció amb altres drets fonamentals, com el dret a la pròpia imatge i el dret a la educació".

També ha afirmat que és desproporcionat, "per no dir grotesc", que una qüestió com la immigració es vulgui regular mitjançant una ordenança municipal, "un instrument tan inadequat com desproporcionat a l’objectiu que és perseguia", i ha acusat les formacions que els hi donen suport de "fer una instrumentalització partidista i electoralista".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 joan, manresa, 03/06/2010 - 19:49

El Casal amb tertulia.--Sr.Ridao,Vosté te un problema,be,Vosté el Sr.Herrera,Icetas i més.I ya es casualitat que tots siguin d'esquerras.Creyem que aquesta divissió estaba superada,pro no,tornem a las endades.Odis,rancunias..Sr.Ridao,pensi amb el demá

#3 Pau, Barcelona, 03/06/2010 - 12:00

A vegades penso que el problema de'n Ridao és que la major part de la societat és incapaç de seguir un raonament complex que impliqui mantenir l'atenció més de 32 segons

#2 JoanMarti, Terrassa, 03/06/2010 - 11:40

Tan de bo tinguessim molt "incompatents" com ell, segur que aniriem millor.

#1 valeri torres, barcelona, 03/06/2010 - 11:11

Ridao. Millor que callis, que ja s'acava el broquil. Et queden pocs mesos perque et fotem la cossa al cul. A mes a més d'un "barra" ets un incomptent. Fora inutils de les institucions. Independencia.