Publicitat
Política · 12 d'Octubre de 2009. 09:23h.

Ridao afirma que "a Carod, els seus, no li han fet cap bé"

Considera Zapatero un "mentider compulsiu" i insta Carretero a "definir-se ideològicament"

Ridao afirma que "a Carod, els seus, no li han fet cap bé"

Ridao, amb carod i Puigcercós, en una imatge d'arxiu

El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha estat entrevistat a l'Avui, on ha criticat "els que van fer la filtració interessada del seu relleu". "És evident que a Carod, els seus, no li han fet cap bé", afirma. Tot i això, defineix el vicepresident del Govern com "el Cruyff d’Esquerra. Ell ens va donar moral de victòria i uns resultats electorals excepcionals. La seva inspiració continuarà guiant-nos després de la renovació". "És el referent institucional d’ERC i ha de continuar", sentencia.

D'altra banda, Ridao denuncia que "Zapatero és un mentider compulsiu. No conec ningú que no s’hagi sentit traït per ell". "Zapatero és educat i molt simpàtic, i després del que vam haver d’aguantar durant l’era Aznar, un acaba agraint que com a mínim li menteixin amablement, guardant les formes i sense insultar", afegeix. Igualment recorda que "mai com fins ara no s’havia parlat tant de nació i d’independència".

El dirigent independentista també assenyala que "a Carretero encara no l’he sentit definir-se ideològicament. Bé, sí, ha dit que li agrada ser el metge de Puigcerdà". També assegura que "hem arrossegat el PSC a la primera línia del catalanisme. Si no haguéssim pactat amb ells, ara serien lerrouxistes". "No deu ser tan dolent pactar amb els socialistes si després d’aquelles eleccions pactar amb ells va ser la primera opció de Convergència", ironitza.

Finalment, considera que "després dels grans discursos ve la política en majúscules. Negociar. No és incompatible ser independentista amb fer política a Espanya". "A diferència del 2004, ja no volem ser la llebre de l’esquerra espanyola. Vam arribar a creure’ns que podíem arrossegar Zapatero cap a posicions federals".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Carles, Lleida, 13/10/2009 - 12:36

D'això es tracta senyor Ridao, de definir-se només com a catalanista i independentista per unir tanta gent com es pugui. Per això varem entrar a ERC i per això ara deixem esquerra.

#10 JORDI, Girona, 13/10/2009 - 11:32

Independència i democràcia Sr. Ridao. Aquesta és la primera ideologia que necessitem.

#9 Isabel, Sabadell, 13/10/2009 - 09:56

Tens raó Ridao! Això li ha passat per obrir la casa als traidors i fer fora els que ens el creiem

#8 Silvia, CAT, 12/10/2009 - 20:47

ERC deixara d'existir, podem ser tontos pero NO OBLIDEM. Reagrupament ara mateix i fora de la cadira els traidors

#7 carles, bcn, 12/10/2009 - 12:16

Potser el qué cal ja d'una vegada per totes és que es defineixi Ridao:espanyolista mantenint Montilla i Zapatero als govens o Independentista com els de Reagrupament,CUP i altres?.Ni dretes ni monsergues!