Publicitat
Política · 12 de Maig de 2009. 15:12h.

Ridao augura que la marxa de Carandell "reforçarà la unitat"

El secretari general d'ERC insta al Govern espanyol a acceptar el 'Cat'

Ridao augura que la marxa de Carandell "reforçarà la unitat"

Ridao, amb Tardà i Simó, en una imatge d'arxiu

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, en declaracions a Els Matinsrnde TV3 ha destacat que "qualsevol sortida" del partit és "dolorosa", després de la renúncia com a militant de la portaveu de Reagrupament.Cat, Rut Carandell, encara que ha assegurat que aquesta situació reforçarà "la unitat i la cohesió interna" d'Esquerra.

Pel que fa referència a la petició de col·locar el “CAT” a les matrícules dels cotxes, Ridao ha assegurat que el govern espanyol ja hauria d'haver canviat fa tres anys. “És un fet simbòlic, però és un fet que demostraria que l'estat espanyol admet la seva pluralitat i la seva diversitat”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Josep Mª, Terrassa, 13/05/2009 - 10:32

Es clar, es clar; quan només quedi un sol càrrec a l'Executiva, sigui en Putxi o en Ridao o qualsevol altre, l'UNITAT haurà quedat reforçada; serà l'autarquía personificada sense oposició.
Cohesió total. :-) :-) :-)

#8 joan, barcelona, 13/05/2009 - 10:17

es evident ridao ,els xuclamamella no voleu perdre ni un centim d´euro i os uniu per conserva el sou i dir amen a en montilla.

#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 13/05/2009 - 01:05

Al camino que van conseguirán la unidad perfecta.
Cuando solo quede uno.

#6 Arnau, Vilanova, 12/05/2009 - 22:50

Posible aparició d´un nou partit independentista? Us puc anunciar k aq nou partit és una realitat i s´ha constituït formalment, davant notari,sota nom supermaco de BLOC SOBIRANISTA CATALA (http//ateneusobiranistacatala.cat)(www.blocsobiranistacatala.cat)

#5 joan, manresa, 12/05/2009 - 19:04

Sr.Ridao..,Sr.Ridao...,com diuen en el spot---ud.no es tonto--,ya cal que la reforçin ya,de fet tampoc els custará gaire,aquesta unitat,3 i el cap,...No fotem Sr.Ridao,no faci tambe com en Zapatero,amagar la realitat i fer populisme.Cal solucionar axó