Política · 4 de Desembre de 2009. 19:16h.

Ridao, candidat al premi al millor orador

Les distincions són concedides per l'Associació de Periodistes Parlamentaris

Ridao, candidat al premi al millor orador

Joan Ridao, en una imatge d'arxiu

El diputat al Congrés Joan Ridao, secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya, és un dels finalistes en la llista de finalistes que opten al premi "Emilio Castelar" al millor orador. Els premis són concedits per l'Associació de Periodistes Parlamentaris.

La resta de finalistes en aquest mateix apartat són Francisco Fernández Marugán (PSOE), Gaspar Llamazares (IU) i Soraya Sáenz de Santamaría (PP).

Entre els finalistes del premi a la millor relació amb la prenssa figura el també diputat d'ERC Joan Tardà, que competeix amb Emilio Olabarría (PNB), Ana María Obama (CC) i Francesc Vallès (PSC).

Finalistes

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Mercè, Lleida, 06/12/2009 - 09:50

El millor, sí senyor.

#3 Ramon, Segarra, 05/12/2009 - 08:54

En Ridao és un polític sòlid i treballador. I tinc la impressió que també és una persona honesta i compromesa amb la llibertat de Catalunya i el benestar dels catalans.

#2 Pep, Alt Empordà, 04/12/2009 - 23:38

En Ridao, no és només un molt bon orador, és també un molt bon polític, honest i sincer i sobretot un independentista de socarrel que representa molt bé la ideologia del seu partit.

#1 Pijoaparte, El Carmel, 04/12/2009 - 22:18

Aixó al Parlament de Catalunya seria senzillament imposible. Els periodistes ací tenem masa por a represalies. El Règim es implacable.