Publicitat
Política · 23 de Juny de 2009. 17:11h.

Ridao compara Mas amb un "milhomes"

ERC acusa CiU d'ajudar al PSOE a "salvar els mobles"

Ridao compara Mas amb un "milhomes"

Artur Mas, després d'una roda de premsa

El Secretari General d’Esquerra, Joan Ridao, ha afirmat, després de les declaracions fetes per Artur Mas entorn la negociació per aconseguir un nou acord de finançament per Catalunya, que "el que directament resulta grotesc és que ara Mas, fet un milhomes, digui que renegociarà ell en solitari el Finançament perquè ja sabem el resultat de les seves negociacions bilaterals. Només cal recordar les retallades que ell i Zapatero van pactar amb l’Estatut".

En aquest sentit, ha dit que "amb la proposta de Mas ha passat el que ens temíem perquè CiU diu ‘no perquè no’ a qualsevol acord de finançament. Enlloc d’actuar amb sensatesa, rigor i tancar files amb el Govern de la Generalitat, CiU ha decidit debilitar el govern d’Entesa perquè a CiU no li interessa el finançament, sinó les eleccions".

Per últim, ERC reclama a CiU que sigui "coherent i per començar, que voti en contra del sostre de despesa que dijous es vota al Congrés i que no només prefigura l’escenari pressupostari sinó també els recursos destinats al finançament (9.000 milions d’euros). Perquè si ajuda al PSOE a salvar els mobles amb l’abstenció o votant a favor, voldrà dir que no volen obligar-lo a posar més diners per al finançament i l’únic interès és fer fracassar la negociació".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 robert, bcn, 25/06/2009 - 02:31

Desgraciadament Ridao, tan vosaltres com els impresentables de CiU sou una desgràcia pel poble català al que heu traït.
Si us quedes una mica de dignitat plegarieu.

#7 pepeillo, Barcelona, 23/06/2009 - 23:44

Ridao, pots dir les tonteries que vulguis. Et sorpendria avui per avui comprovar la poca gent que us votarà. I saps el més fort?.NO PODEU FER RES. Gaudiu amb pau tot el que us queda, escureu el cap del marisc, que això s'acaba. Un petò.

#6 rafel, barna, 23/06/2009 - 21:02

I a tu desgraciat què t'interessa més el finançament o les eleccions? Catalunya o la teva poltrona? Sou l'hòstia recollons

#5 Fran, Llinars, 23/06/2009 - 20:07

Ja te nassos q ERC digui aixo d CIU, quan son ells qui mantenen al PSC-PSOE al govern.A qui volen enganyar aquets d´ERC?entre els q no ens traguem les falsetats dels indepes i q ERC esta sent catalogat com a traidors pels indepes,aviat estaran socarrats.

#4 Antoni, La Pobla de Segur, 23/06/2009 - 19:57

No entenc perqué CIU recolza en aquesta batalleta al PSOE del sostre dels pressupostos. Avui recolzar al PSOE només li pot portar desgast polític i dona imatge de debilitat enfront ell.
Aquest viatge CIU s\'equivoca.