Publicitat
Política · 20 d'Agost de 2009. 21:38h.

Ridao deixa en evidència Carod

"Una manifestació de caràcter preventiu no és la solució"

Ridao deixa en evidència Carod

Puigcercós, Carod i Ridao, en una imatge d'arxiu

Joan Ridao, secretari general d'Esquerra (ERC), ha desautoritzat Josep-Lluís Carod-Rovira, partidari de fer una manifestació de caire preventiu a la sentència del Tribunal Constitucional (TC). Ridao ha dit, en declaracions a l'ACN, que una "manifestació de caràcter preventiu no és la solució". En aquest sentit, ha ressaltat que "la posició d'Esquerra oficial i inequívoca és que ha de ser després".

No obstant això, el dirigent republicà ha indicat que entenia "qui presenta una manifestació preventiva perquè és una forma d'evidenciar que el xoc de legitimitats" entre la decisió que hagi de prendre el TC i la decisió expressada pel poble català sobre l'Estatut en referèndum. "És legítim poder llançar un missatge d'aquesta naturalesa, però crec que aquesta manifestació s'haurà de fer després i això ho hauran de decidir els líders polítics quan siguin convocats" per José Montilla, ha insistit. Ridao ha demanat al president del Govern que convoqui amb "urgència" una cimera de líders polítics per decidir l'estratègia política davant una eventual retallada de l'Estatut.

"El debat sobre quan ha de ser la manifestació si abans o després evidencia la desorientació en l'ampli espectre del catalanisme polític", ha dit el secretari general d'ERC. "Si ha de ser abans o després no és el més important perquè no tot es pot exhaurir i esgotar en una manifestació hi ha d'haver una resposta política, civil i amplià molt més contundent que no pas una manifestació", ha declarat. Ridao ha anat més enllà de la manifestació i ha assegurat que "no es pot limitar a fer un plantejament d'una resposta al carrer, sinó que s'ha de plantejar un programa d'actuacions i definir quin és la instància i l'àmbit que ha de donar aquesta resposta".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Guillém de Varòic, Varòic, 21/08/2009 - 11:04

Fins quant haurem de suportar a aquests mindundis ganduls i chupopters?. Acabar amb el tripartit és, a més d'un deure patriòtic, una questió de supervivència.

#7 Jaume, Sabadell, 21/08/2009 - 09:20

Carod, la medicació, collons, pren-te la medicació. Que Catalunya no té la culpa que de petit no t'estimessin, home...

#6 Jordi, Barcelona, 21/08/2009 - 09:16

A VEURE SI TRENQUEU EL TRIPARTIT O US SUMEU AL QUE DIGUI EL PSOE...

#5 Narcís, Igualada, 21/08/2009 - 02:53

O surt algú amb cara i ulls que tregui a Catalunya del pou o no hi haurà res a fer. Que només ens queden uns 30 o 40 anys de existència si no hi posem remei. Malaït individualisme català.

#4 Ridau, BCn, 21/08/2009 - 00:16

Carod, no diguis això en públic, es cert que donarem suport a l'amo i senyor, en Montilla, però nosaltres hem de fer veure que som catalanistes, perquè si diem directament que donarem suport al PSOE nomes ens votaran els suicides i els de Ciutadans