Publicitat
Política · 16 d'Octubre de 2009. 21:55h.

Ridao demana a la gent d'ERC que tregui pit

Reclama a la militància que se senti orgullosa i responsable de la història del partit

Ridao demana a la gent d'ERC que tregui pit

Joan Ridao, amb Carod, al Parlament en una foto d'arxiu

El secretari general d’Esquerra, Joan Ridao, ha demanat a la gent d’Esquerra que tregui pit i se senti orgullosa i responsable de la història del partit que representa. Així mateix, els ha animat a treballar i fer la feina ben feta, "perquè només així ens farem mereixedors de la confiança que reclamem". 

En les jornades de preparació del programa electoral d’Esquerra a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, Ridao també s’ha referit a l’estratègia d’Esquerra que és "arrossegar el peix gros a les nostres aigües i ampliar la base social del catalanisme" i "situar el dret a decidir en el nord de la política catalana", estratègia que ha permès, segons Ridao, "cosir el PSC al catalanisme". 
 
En aquest sentit, el secretari general  ha recordat a aquells que "auguraven que l’eix social desplaçaria l’eix nacional", que l’aprovació del nou Estatut, l’assoliment d’un nou model de finançament més just, la negativa de la tercera hora de castellà en la educació i la defensa del model lingüístic, la llei del cinema i la llei del consultes populars, entre d’altres iniciatives, "difícilment haurien vist la llum sense Esquerra al Govern de la Generalitat".

Així mateix, ha recordat que Esquerra a posat damunt la taula temes com el concert econòmic, la millora de l’autogovern i la limitació  de l’Estatut, "que ara estan en boca de tothom i fa quinze anys només Esquerra en parlava".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Josep Mª, Terrassa, 19/10/2009 - 08:58

Com vol que "treguin pit" si la majoría (tots aquells que no tenen càrrecs al partit) estàn avergonyits del comportament dels seus dirigents, que s'han venut al poder sociata espanyol (pscPSOE)

#8 Ferran, Girona, 18/10/2009 - 09:19

De la història sí que ens sentim orgullosos, però just fins que vau muntar el tripartit. No em convenç CiU però abans que els espanyolistes ja ho crec.

#7 RAFAEL DE CASANOVA.Presente, bcn.esp, 17/10/2009 - 22:49

Sacar pecho de que.Por crear odio entre catalanes que no pensamos como erc,por el paro,los viajecitos,la mala sanidad,corrpcion etc.....

#6 joan, canet, 17/10/2009 - 16:29

Traure pit? És clar Ridao, traure pit per enviar-vos a tota la direcció a casa. Ja sé que és impossible, perquè ERC està farcida d´esquerrans frikis que viuen de la menjadora. Seran els electors qui us enviaran a casa.

#5 Corona de Aragón, GÜesca, 17/10/2009 - 10:48

Y yo les pido que cumplan las sentencias y saquen nuestros bienes del "casaderrobos" de Lérida y los devuelvan a casica, que es donde tienen que estar