Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2012. 10:03h.

Ridao: "el PSC està en caiguda lliure"

L'exsecretari general d'ERC fa una crida a "construir un nou projecte d'esquerra nacional"

L'exsecretari general d'ERC, Joan Ridao, ha valorat a e-notícies el moment actual de l'esquerra a Catalunya i ha remarcat que "les enquestes evidencien que el PSC és una opció política que en aquests moments està en un procés d'autèntica caiguda lliure".

També ha remarcat que "altres opcions de l'esquerra estan més bé, però tampoc no poden cantar victòria. En el seu conjunt l'esquerra està passant per un mal moment".

Per a l'exdirigent independentista, "de fet, del que es tracta no és de lamentar-se; es tracta d'aprofitar aquest període d'oposició, de travessa pel desert, per construir el que calgui construir, i això vol dir construir aquest nou projecte d'esquerra nacional, que no només ha de ser clarament social sinó que ha d'apostar obertament pel dret a decidir".

En aquest sentit, ha lamentat que "malauradament, el PSC encara no ho fa. Encara té pendent aquest debat", sobre el dret a decidir.

L'exdiputat d'ERC ha assenyalat que ha participat en actes d'Iniciativa i del PSC perquè "amb la bona gent, que estima el país, estic disposat a col·laborar".

"Sóc un militant de llarga tradició d'Esquerra, exdirigent, i per tant compromès amb Esquerra ara i sempre", ha afegit tot seguit, després de participar en a la constitució d'Avancem, el corrent liderat per Joan Ignasi Elena.

Ridao, durant l'entrevista a Sant Feliu de Codines
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 angel, Cardedeu is not ECSpain., 02/07/2012 - 23:25

Ridao independentista? hahahahaha, pacta amb PSC_PSOE´cs es independentista?????? hahahahaha.

#6 Josep Pages Canaleta Cardedeu, Cardedeu, 02/07/2012 - 22:11

Caiguda LLIURE La que ba tindra E.R.C. , Cuan baro fer el PACTA amb el P.S.O.E. amb ZAPATERO i CAROD ROVIRA ba fe EL TRIPARTIT Baro possa a un EX--MINISTRO DE España com a President de Catalunya La bostra si ba SER CAIGUDA MORTAL DE .. E.R.C .

#5 joan, barcelona, 02/07/2012 - 13:14

mes o menys com tu,i tots els que vareu fer president en montilla

#5.1 ROSA, LLEIDA, 02/07/2012 - 13:36

Tens tota la raó Joan.

#4 jajajjajajajaaaa, Barcelona, 01/07/2012 - 16:34

si des de que algu va dir ara toca ser catlanistes.....ostia tras ostia, ja ha començat el proces de fer ilegats els partits nacionalistes, son parasits viuen d´un estat que no volen, pero no acaben de marxar mai.....

#3 David, L'Hospitalet, 01/07/2012 - 14:38

La única esquerra nacional és la esquerra independentista, els experiments es fan a casa amb gasosa.