Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2011. 14:54h.

Ridao en comptes de Portabella

Un exdiputat d'ERC proposa la renovació de la llista de Barcelona

Ridao en comptes de Portabella

Puig, a la seu nacional d'Esquerra, en una foto d'arxiu

L'exdiputat d'esquerra al Congrés, Joan Puig, ha escrit una catra oberta al futur president d'Esquerra i "amic" Oriol Junqueras on proposa que l'actual secretari general del partit, Joan Ridao, sigui el proper candidat de la formació a l'alcaldia de Barcelona en substitució de Jordi Portabella. També manifesta que Elisenda Paluzie seria una bona candidata per a Madrid.

En un apunt al seu bloc, manifesta que "estic d’acord amb tu en que pot ser en Joan Ridao no sigui el millor cap de llista d’ERC a Madrid, però en Joan Ridao mereix un paper en aquest partit. Ja n’hi ha prou de liquidar a gent que ha treballat, treballa i treballarà per aquest partit".

En aquest sentit, afegeix que "Ridao podria ser un magnífic candidat a presidir La Federació de Barcelona i ser el candidat a l’alcaldia de la nostra capital, Barcelona necessita un canvi, i ara que no tenim quasi representació és l’hora dels valents; redreçant Barcelona, redrecem ERC i enfortim el partit a tot el país. Cal generositat per part de tothom".

D'altra banda Puig, expressa que "no cal buscar a fora el que ja tenim dins. Hi ha persones com l’Elisenda Paluzie que va defensar el seu no al finançament amb arguments, i que va ser de les poques persones que es va oposar a l’acord en el Consell Nacional. Crec que un dels errors que ens ha fet perdre més credibilitat com a partit ha estat el fet de cedir al finançament".

L'exdiputat d'ERC creu que "ella es la millor candidata a cap de llista per Madrid, i acompanyada d’en Joan Tardà, ens podria permetre afrontar amb solidesa la més que probable majoria absoluta del PP,  i sobretot ens permetria posar en evidència i despullar la falsa proposta de CiU, i en concret  del Sr. Duran, pel que fa al fals concert econòmic. L’Elisenda Paluzie obre les portes d’ERC a molta gent que avui és a fora, i amb en Joan Tarda sumen un ampli ventall de sensibilitats".

Per últim, exposa que Junqueras és "la millor persona per liderar aquest projecte", però li demana que "no malbarati el somni de molta bona gent que volem ser ciutadans o ciutadanes d’un país lliure".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Josep López, Blanes, 04/08/2011 - 12:35

Puig, ets el tio més patètic que mai hem tingut a ERC.
Calla si us plau, no et sembla que ja ens has posat prou vegades en ridícul?

#15 Lubov, Bcn, 04/08/2011 - 12:23

Puig, polític de subvenció I menjadora. Investigueu, Col.lectiu 2014 (només ell I poca cos a més per ser un col.lectiu) I reguitzell de subvencions al Directe . Cat.

#14 peus, bcn, 04/08/2011 - 09:35

totalment d'acord,crec que faria molt bon resultat.esta desaprofitat a madrid

#13 Mireia, Rubi, 03/08/2011 - 20:49

Aquest il.lustre ex diputat només va destacar per provocar els peperos banyant.se, d amagatotis a la piscina del Pedro J.. Eren temps en que ERC tenia 8 diputats a Madrid, presidits pel l inefable Puigcercós, que havia de ser el gran líder cap a la terra promesa i ara està una mica desorientat

#12 Sèquia Monar, Girona, 03/08/2011 - 18:01

Si en Ridao ha de dependre de suports com el d'en Puig, ho é clar el pobre.