Publicitat
Política · 30 de Juny de 2012. 12:31h.

Ridao es deixa estimar pels socialistes

L'exsecretari general d'ERC participa en un acte del sector catalanista del PSC i en un altre de la Fundació Campalans

Ridao es deixa estimar pels socialistes

Ridao, amb Ros i Elena, a Sant Feliu de Codines

L'exsecretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha participat en dos actes del PSC a les darreres hores. Aquest dissabte al matí ha estat a l'assemblea constituent del moviment Avancem, que impulsa el sector catalanista dels socialistes catalans.

Ridao hi ha assistit i ha pres la paraula a Sant Feliu de Codines convidat per Joan Ignasi Elena, líder d'Avancem. Tambié hi eren la portaveu d'ICV, Dolors Camats, i el dirigent d'EUiA, Jordi Miralles.

Divendres, Ridao va participar en el debat de la Fundació Rafael Campalans, presidida per Miquel Iceta, en una jornada sobre l'Autogovern, federalisme i dret a decidir. Els casos d'Escòcia i el Quebec.

Ridao va remarcar en els casos d'Escòcia i el Quebec que "es posa de manifest la legitimitat democràtica del dret a decidir, del dret a l’autodeterminació”. També va afegir que “el repte del catalanisme del segle XXI és esdevenir un veritable moviment de masses”, tot apuntat també que “el federalisme no està pensat per aquells que no volen viure units”.

Ridao amb Elena

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 02/07/2012 - 22:16

Algunos no aprenden de sus propios errores Fer EL PACTA AMB ZAATERO Amb el P.S.O.E. =P.S.C. Ba costa a E.R.C. Perdre molts vots molts regidors molt poder Fer pactes amb els Socialistes Espanyols no el fara pas guanyar vots a E.R.C.

#7 Xasisoc, Bcn, 01/07/2012 - 13:28

ERC sempre s'ha menjat els seus líders. Un polític amb conviccions fermes quan perd el càrrec hauria de seguir com a militant de base o deixar el partit. Però mai passar d'un partir nacionalista a un que no ho es ni ho serà mai. Vegeu com "funcionen" el sociates. Algú creu que deixaran el PSOE ?.

#6 la nostra esquerra ERC, Montblanc , 30/06/2012 - 18:26

Molt bona la actitud d'en Joan Ridao, de cara a convèncer a militants del PSC de que la única força d'esquerra nacional a Catalunya es ja avui dia ERC.

#5 jajjajajaaa, Barceloan, 30/06/2012 - 18:00

Molt be Ridao el que has de fer es endur-te´ls del PSC jajajjajajajaa atots

#4 Trosko, Les Borges Blanques, 30/06/2012 - 17:00

No saps amb qui t'has barrejat, Ridao. Jo et tenia per més intel-ligent i honest. La punyalada que et van fotre a Esquerra no t'hauria de fer perdre el nord. Vés amb compte.