Publicitat

L'exsecretari general remarca que ERC ha perdut 50.000 vots

Ridao es reivindica

Joan Ridao, en una foto d'arxiu

L'exsecretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha recordat que la candidatura liderada per Alfred Bosch ha perdut "50.000 vots" respecte els resultats que ell mateix va obtenir fa quatre anys, alhora que ha deixat clar que els tres escons aconseguits pel seu partit ja els "apuntaven totes les enquestes des de fa mesos".

Ridao ha remarcat, en un article a elsingulardigital.cat, que "CiU guanya l’eleccions i demostra una màxima inapel·lable: els partits de govern es consoliden quan no hi ha oposició. Ni amb el dia a dia del PSC ni amb una campanya protagonitzada per una ministra exercint de catalana els caps de setmana n’hi ha prou. És en aquest espai on té camp per córrer ERC, que tot i perdre 50.000 vots repeteix escons, tal i com apuntaven totes les enquestes des de fa mesos".

El dirigent independentista ha assenyalat que "ara, sense urgències electorals ha de triar si vol apostar per ocupar també part del centre-esquerra catalanista orfe o reagrupar només la família independentista. La lògica indica que, per créixer, hauria de fer el primer, contribuint a eixamplar la base del sobiranisme".

"Mentre CiU i ERC continuïn disputant en bona part el mateix electorat no deixaran de ser complementaris i d’alternar-se periòdicament en l’hegemonia del catalanisme, deixant espai al PSC i al PP", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 Josep, Serralada de marina, 23/11/2011 - 16:25

És collonut, quan perden immediatament surten i cada un es postula amb la solució per demà ... hem de fer, hem de dir, hem de, hem de, hem de .............. ..................... en lloc de dir hem de prendre menys el pèl a la gent.

#8 joan, manresa, 23/11/2011 - 11:46

El Casal,11,40 h.--Axís,axís..com tot un home.,axó es fer pinya....,axís pujará l'independentisme amb personatjes tan grans...¡¡¡ No te vergonya Sr.Ridao..!!!Ens imaginem la cara que pasará la direcció de ERC,amb gent axís no els i falten enemics....FORA DE ERC!!!

#7 Pere, BCN, 22/11/2011 - 17:37

Es tant prepotent com en Carallot aquest individu. S'ha passat durant 7 anys creant odi i venent-se al ppsoe i ara diu aquestes bestieses. Si arribes a ser el candidat ni tu t'hauries votat. Moltes felicitats a la nova erc, però encara queda molt d'odi a dintre d'erc, encara queda l'anna simó.

#6 Santfeliuenc, Sant Feliu de LLobregat, 22/11/2011 - 17:18

Un dels principals problemes que ha tingut ERC, es que els seus dirigents han volgut ser més rojos que ningú. Durant molts anys a l'antiga direcció, mentre de joves enganxaven cartells, els hi van dir que eren les joventuts de CiU, i això va deixar un posit, que per poc arruina ERC.

#5 Marc, Manresa, 22/11/2011 - 17:12

Fora Carretero! ell també a de marxar despreés d'insultar a la militancia d'Esquerra. Carreteero retirat!!!!