Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2010. 09:34h.

Ridao recorda que "Carod és corresponsable"

"ERC no pot esdevenir un carnaval de zombis desorientats ni un grup de boxadors noquejats"

Ridao recorda que "Carod és corresponsable"

Ridao, amb Puigcercós i Carod, en una imatge d'arxiu

El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao,  en una entrevista a l'ACN, ha considerat que "en aquests moments ERC no pot esdevenir un carnaval de zombis desorientats ni un grup de boxadors noquejats donant cops de puny a l'aire, sinó que hem de fer la reflexió que hem de fer, corregir el que hem de corregir, i fer el debat profund, però això ho farem després de les municipals i en un eventual congrés".

Igualment ha defensat la continuïtat de Joan Puigcercós com a president del partit. Segons el secretari general és "lògic" que "per responsabilitat" Puigcercós mantingui les regnes del partit i ERC encari les eleccions municipals "amb les millors perspectives possibles".

"Em sembla legítim que hi hagi companys que expressin les discrepàncies i que puguin pensar que es poden plantejar alternatives a persones, a polítiques de cara al futur, però això s'ha de fer a través dels canals interns i per tant faig una crida i una apel·lació als dirigents i quadres que expressin la seva opinió a través dels òrgans del partit", ha insistit.

També ha recordat que "Carord-Rovira és corresponsable tan pel que fa a l'opció estratègica del 2006 amb la reedició del tripartit com amb la seva presència al Govern. Per tant no ha participat en campanya, però ha estat un element important del què no podem prescindir a l'hora de fer balanç dels resultats", ha afirmat.

Ridao ha assenyalat que la proposta de Jordi Portabella d'anar en coalició amb Solidaritat Catalana per a la Independència (SI) a les municipals a Barcelona és quelcom que no s'ha discutit formalment als òrgans del partit. "L'estratègia a les municipals la dissenyarem de forma conjunta la direcció nacional i la direcció del Grup Municipal de Barcelona", ha dit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Esquerrà, bcn, 03/12/2010 - 17:07

Esquerra, tornara a ser rica i plena, quan els quel´han enpobrit i vandejat, marxin però ja !!!! Jo no mes els tornare a votar quan aixi sigui,

#3 joan, manresa, 03/12/2010 - 11:42

El Casal,11,30h.--Te raó Sr.Jono.Sr.Ridao,la seba definició es clavada,per lo tant la seba solució es de calaix...No creyem que sigui dons cap problema.¿ Tardarán gaire a dexar el seu tronu...?..Fora molt interesant que en una próxima ASSAMBLEA,es demanés el retorn del Sr.Carretero i d'altres

#2 Jono, Bcn, 03/12/2010 - 11:23

ERC és ara un carnaval de zombis perquè només te dos corrents interns, el de Carod i Puigcercos que son responsables de l'estrategia actual i de la fuga de vots. No tenen cap nou sector de renovació ni lider amb carisma. Si no haguessin expulsat Carretero ara hi hauria un corrent intern verge.

#1 Jordi, Barcelona, 03/12/2010 - 10:40

Carod va ser condició necessària de la reedició del tripartit i Puigcercós condició suficient (en fou l'arquitecte juntament amb Montilla). Esquerra en ple, l'avaladora de tot plegat. Carod dirà que el problema no és el tripartit, sinó el cap de llista.