Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2008. 15:26h.

Ridao s'arrenglera amb Mas sobre una consulta popular

"Apostem per donar la veu al poble" en el cas que el Constitucional retalli l'Estatut

Ridao s'arrenglera amb Mas sobre una consulta popular

Joan Ridao

El secretari general d'ERC i portaveu del partit al Congrés dels Diputats, Joan Ridao, s'ha alineat amb el líder de CiU, Artur Mas, sobre la reacció que cal adoptar si el Tribunal Constitucional retalla l'Estatut, i ha dit que "apostem per donar la veu al poble".

En unes declaracions a Com Ràdio, Ridao ha indicat que "els qui hauran de respondre són els partits que van avalar l'Estatut. No és Esquerra, en primera instància. Nosaltres no van votar favor, van votar en contra perquè era insuficient".

Ha afegit que "una bona sortida" davant d'una sentència en aquest sentit d'"un tribunal deslegitimat, víctima de la instrumentalització per la lluita política i partidista", seria "tornar a donar la veu al poble, i això es pot plantejar evidentment amb una consulta popular".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Jordi, Barcelona, 04/12/2008 - 12:21

Efectivament, Joan de Lloret: quan l'ABC va donar el premi al President Pujol, pensaven que així li feien la pilota i tocàven els nassos al PSOE. Al Ridao (i Esquerra) no cal fer-li la pilota: serveix humilment al PSOE i es ven a canvi de res.

#7 VOLEM LA INDEPENDENCIA ara aqusta nit, sils, 03/12/2008 - 22:58

menys comedia majoria catalanista a les properes eleccions i independencia unilateral la resta son osties

#6 Joan, Lloret de Mar, 03/12/2008 - 22:19

Roser, no crec que arribi tan lluny com el Sr. Pujol. Això vol dir que mai arribarà a ser "Espanyol del Any": Que hi farem!!!. Salut i república!!

#5 Pijoaparte, XORIÇOLANDIA, 03/12/2008 - 20:48

Maria(Bcn) Estimada. Caldria que ens expliquessis què deurien fer junts per Catalunya. Il-lustra'ns, seria interessant que enumeressis quines coses. Gràcies.

#4 Roser, Rubi, 03/12/2008 - 19:46

No se on he llegit que al nostre gran Juan Riauriau, van a donar-li un premi nacional, peró nacional de debó: Nacional de España. Felicitats doncs!