Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2008. 18:49h.

Ridao sospita que De la Vega no complirà el pacte amb Saura

Considera que és probable que a principis d'any no hi hagi acord

Ridao sospita que De la Vega no complirà el pacte amb Saura

Joan Ridao

El portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Joan Ridao,  ha declarat a El matí a 4 bandes de Ràdio 4 que el Govern espanyol no té cap pressa per arribar a un acord en finançament, i que és probable que fins a  principis d'any no hi hagi acord i que aquest s'hi arribi després de "moltes pròrrogues i fins i tot després de la tanda de penaltis". D'aquesta forma, s'incompliria el pacte de finals d'agost de la vicepresidenta del Govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, amb el conseller de Relacions Institucionals i Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Saura, en el sentit que en el termini de tres mesos hi hauria un acord sobre finançament autonòmic.
 
Joan Ridao ha assegurat que es pot donar la "paradoxa" de que, encara que els "pressupostos generals de l'Estat haurien de reflectir parcialment el futur model de finançament", no ho facin i aquests siguin aprovats el mes que ve, mentre que pel pacte en matèria de finançament s'haurà d'esperar més. Tot i així, Ridao, ha explicat que els comptes generals de l'Estat podrien modificar-se més endavant quan s'arribi a un acord en finançament.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pol, barcelona, 08/10/2008 - 21:53

quin pacte? que diu el pacte? que pactaran el finançament? quin finançament? el que diu solbes? si és que és d'idiotes o es que es pensen que ens prenen el pèl! mai més esquerra! aprofiteu el temps que us queda perquè no tornareu a governar mai! mai!

#5 Segimon, Barcelona, 08/10/2008 - 21:36

No passa res. ERC tampoc ha complert el pacte amb els seus votans, i han venut el país a l'espanyolisme més cañí. I això no és cap sospita: és una realitat. Per què, doncs, la Maritere hauria de complir amb un país governat per titelles?

#4 Josep, Terrassa, 08/10/2008 - 19:58

Pau Gervasi, els oficialistes d'ERC no poden marxar del govern perquè tots ells necessiten els sous.

#3 CarlosM, Valencia, 08/10/2008 - 19:50

Por cierto: la foto, preciosa

#2 CarlosM, Valencia, 08/10/2008 - 19:42

Jaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! ¿Cuándo nació este señor? ¿ayer? ¿un/una socialisto/socilista cumpliendo un pacto? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa