Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2021. 11:31h.

Rigau rebutja la desobediència de mestres

"La Generalitat ha de regular i no dir 'no complirem'"

Rigau rebutja la desobediència de mestres

Rigau, amb Mas, en una foto d'arxiu

L'exconsellera d'Educació, Irene Rigau, ha rebutjat desobeir la sentència del Tribunal Suprem, que va rebutjar el recurs de la Generalitat i va confirmar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que imposava un mínim del 25% d'hores lectives en castellà als centres educatius catalans.

Rigau ha dit en una entrevista al programa Aquí Cuní de la Ser que "la Generalitat ha de regular i no dir 'no complirem'". "Hem de tornar a fer una lectura de què diu la llei vigent, assumir el que va sortir, ho hagis votat o no; i fer una regulació", ha afegit.

L'exconsellera d'Artur Mas ha recordat que en la seva època quan hi va haver famílies que van demanar l'educació dels seus fills en castellà "analitzàvem la situació i fèiem un programa especial amb la confiança que aquest degoteig aniria baixant i va ser així".

Irene Rigau, d'altra banda, ha posat en dubte les males dades de la Generalitat sobre l'ús del català a les aules perquè "una cosa és impartir la matèria i una altra adreçar-te a l'alumnat". "S'han de posar totes les dades sobre la taula", ha reclamat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Alien, menjant crispetes , Saturn, 25/11/2021 - 17:40

Tienen una mala leche reconcentrada. SUS HIJOS A PEDRALBES a golpe de talonario y los de los demás a tragarse la inmersión.

#7 Alien, menjant crispetes , Saturn, 25/11/2021 - 17:34

Rigau, Mas, hipòcrites, burgesos benestants que porteu els vostres fills a l'escola AULA, a Pedralbes. El "prussés" que vàreu endegar amb tota la mala llet se us ha escapat de les mans, com era previsible! No teniu perdó de Déu per tot el mal que heu fet a Catalunya!

#6 BEJOTA, bcn, 25/11/2021 - 17:21

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO .

#5 Daniel, Tokio, Texas, 25/11/2021 - 13:39

Vamos a hablar con propiedad. La sentencia ni impone una cuota ni impone nada. Solo exige cumplir con la cuota ya marcada por la ley vigente. Que hasta ahora se haya ignorado impunemente no es excusa.

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 25/11/2021 - 13:23

Creo que esa mujer no ha entendido nada.

#4.1 Alien, menjant crispetes , Saturn, 25/11/2021 - 17:39

Lo entienden todo perfectamente. Simplemente se consideran de una raza superior y van dando lecciones a diestro y siniestro. Los conozco perfectamente porque me han hecho la puñeta y los he tenido que aguantar desde que nací. PERO SOLO TIENEN DINERO. En realidad su cultura es bastante deficiente.