Publicitat

"Les converses amb Madrid són iniciativa meva"

Rigol 'confessa'

Una imatge d'arxiu de Joan Rigol

El coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, ha dit en una entrevista a Rac1 que les converses mantingudes “amb Madrid són iniciativa meva", en referència a la informació publicada aquest dissabte per El Periódico.
 
“Aquesta iniciativa la he tingut jo i de tant en tant li aportava dades al president de la Generalitat. Hi han hagut converses i això amoroseix una mica les punxes. I així estem: el més punxegut es va amorosint”, ha apuntat.

Rigol ha explicat que les converses “van començar molt abans de la constitució del Pacte Nacional pel Dret a Decidir”, afegint que “per tant no tenia més responsabilitat que la personal”.

L’històric dirigent d’Unió ha afirmat que els líders d’ERC i d’ICV, Oriol Junqueras i Joan Herrera, “no en tenien coneixement” de les trobades. “No ho trobo lleig perquè no he compromès a ningú. No sé si el president n’ha parlat amb algun partit”, ha assegurat.

“Mai entro en l’entramat dels partits, segueixo la via institucional que em porta cap al president de la Generalitat. No sé si el president n'ha parlat amb algú dels partits”, ha assenyalat.

Joan Rigol també ha manifestat que “tant el govern de l’Estat com el de la Generalitat parlen en to menor perquè el 9N es faci amb totes les garanties i sense cap incidència”, ha subratllat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#12 Dani, Catalunya, 09/11/2014 - 06:47

Espero que el Govern de la Generalitat no hagi caigut en aquest parany!!!! Si això és veritat, en Mas haurà de sortir en globus de la Generalitat!!!! Quina colla de venuts!!!!

Visca la terra lliure !!*!!

#11 Marc, Suissa, 08/11/2014 - 17:52

Pel que he he llegit dedueixo que en Mas va esberlar les negociaciacions amb ERC, CUP i IC ben conscient de les negociacions que en Rigol estava fent amb Madrid.A canvi va oferir consulta descafeinada. El tema elceccions plebiscitaries ja pot anar esperant. Son uns traidors aquests de CiU

#10 narcisa, marxando, una altra suite al Palace, 08/11/2014 - 17:09

i la PePona Duran que es foti, que ara tenim la PePona Rigol, jajjs.

#8 Ricarditp, Barcelona, 08/11/2014 - 14:25

Au va, sr Rigol, vostè és l'emissari del president, home.

#7 Poca-solta, Barcelona, 08/11/2014 - 13:54

Au, senyor Joan, que tot això ha estat una excusa per anar a sopar i a dinar a Madrid i, potser, per córrer-la.

Per cert, ¿qui pagava els viatges, l'allotjament i els àpats? ¿S'ha fet amb diners públics?

Si s'ha fet amb diners públics, ¿qui l' ha autoritzat, a qui ha de donar compte dels result.?