Publicitat
Política · 18 de Setembre de 2012. 20:34h.

Rigol replica el Rei

L'expresident del Parlament diu que volen convertir un milió i mig de catalans "en un milió i mig de quimeres"

Rigol replica el Rei

Rigol, en una imatge d'arxiu

L'expresident del Parlament Joan Rigol ha fet una al·lusió a la darrera carta del Rei i ha afirmat que Barrera "s'hauria sentit satisfet de la manifestació del milió i mig de catalans que algú vol convertir ara en un milió i mig de quimeres".

Rigol ha fet aquesta afirmació durant l'acte de lliurement de la medalla d'or de la Generalitat a títol pòstum a Heribert Barrera.

Les opinions del monarca han provocat les crítiques dels diversos partits catalans, excepte el PPC i Ciutadans. Fins i tot el PSC ha considerat que "si a Catalunya hi ha separatistes a Madrid hi ha separadors", tal com ha dit el seu portaveu parlamentari, Xavier Sabaté,

Per la seva banda, la portaveu d'ERC, Anna Simó, ha lamentat que el Rei, al qual ha titllat de "Juan Carlos 'no doy una'", "dispari una vegada més a tort i a dret, errant de nou".

El portaveu del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull,  ha recordat que la manifestació de la Diada "va ser un clam, però no contra ningú" i, en referència al monarca, ha comentat que a Espanya "no han entès el que està passant".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#17 Libre, Barcelona, 19/09/2012 - 11:00

Pero si no eran un millón y medio. Pero si cualquier analista serio dice que tirando muy largo, calculando espacio y personas por metro cuadrado no podían ser más de medio millón ni de broma. Seguramente ni 400000. No lo digo yo, leed lo que dicen los expertos.
1,5 millones, vaya quimera.

#16 E-spañol, Granollers-Barcelona-España, 19/09/2012 - 09:12

Si un millón y medio de moscas comen mierda, 45 millones y medio de moscas nos convertimos en moscas cojoneras que no queremos comer mierda,aunque todos acabemos comiendo piedras,que va ser lo que va quedar de España como sigamos así,pero este señorito con toda su familia como la real se largaran

#16.1 Artur, Barcelona, 19/09/2012 - 10:38

A P P C - A T X C

#15 culeamuerte, Las Corts, 19/09/2012 - 08:22

Eeeeeeooooooo 5.5 MILLONES en casita, paseando el perro, jugando a médicos o viendo el Georgia-España .....

#14 Josep, Barcelona, 19/09/2012 - 02:36

ja era hora que sortís la UDC republicana, la que va tenir el líder executat per defensar la República, anar en contra del franquisme i donar suport a Macià i a l´estatut de Núria també votat pels catalans i anul.lat pels espanyols. La història es repeteix per a que puguem posar-hi remei.

#13 spanish, Madrdi, 19/09/2012 - 01:09

Mosen Rigol tambien indepe ? jajajjajaja este todavia tiene que explicar el caso Palalerols ..era presidente de Unió.......de todas formas si hubiera un golpe de estado este cambiaria de idioma y se pondria al lado de los militares sin duda alguna