Publicitat
Política · 21 de Juny de 2015. 11:51h.

Rigol se'n va criticant Unió

"La convivència dins del partit és una agonia"

Rigol se'n va criticant Unió

Una imatge de Rigol amb Josep Sánchez Llibre

L’expresident del Parlament i dirigent històric d’Unió Democràtica (UDC), Joan Rigol, després d’anunciar que deixa la militància del partit ha dit en declaracions a RAC1 que “la convivència dins d'Unió és una agonia”.

“Personalment això és una agonia llarga i a mi les disputes dins els partits em fan mal i em fan nosa, i sobretot veient que tenim el 27 de setembre a tocar aquesta pugna”, ha apuntat.

Sobre la crisi interna que viu UDC, Rigol ha afirmat que “no crec que Unió desaparegui, d’una manera o una altra continuarà”, afegint que “entenc que els crítics no marxin.” “La meva és una decisió personal", ha subratllat.

“A Unió hi ha una fidelitat molt forta per part d’aquest grup sobiranista”, ha destacat, assenyalant que “quan vaig sortir del consell nacional d’ahir venien molts militants a dir-me jo penso com tu, m'estic rumiant marxar”.

També ha criticat a la direcció del partit manifestant que “la manera com el comitè de govern d’Unió va plantejar la pregunta era un xec en blanc a l’ambigüitat per fer el que els hi semblés”. “El futur que planteja el comitè de govern no és el meu”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Artur I, Barcelona, 22/06/2015 - 09:45

Cada dia em feu més fàstic els fanàtics partidistes!
CATALUNYA
UN POBLE, UN PAÍS, UNA NACIÓ, UN ESTAT LLIURE, SOBIRÀ I INDEPENDENT
REFERÈNDUM DEMOCRÀTIC I VINCULANT SI ES FA DESPRÈS DE: 300 ANYS D'INDEPENDÈNCIA o:
40 39 i escaig ANYS D?INDEPENDÈNCIA (com els del Franco i el seu fill putatiu).

#13 laura, barcelona, 22/06/2015 - 00:33

Aquest senyor té l'habilitat d'apuntar-se sempre a cavall guanyador i quan no li surt bé, ell sempre s'escapoleix i pacta amb qui sigui. És un autèntic supervivent. Us en podrien parlar del q dic molts dels històrics. Ara, segur q ja té el lloc a l'ombra de la llista d'en Mas o ERC li és igual.

#12 Barcelona, Barcelona, 22/06/2015 - 00:32

Un altre que li cau la careta per poder observar la degeneració que s'amagava. Aquest "Sr. " no era el contacte "trapicheo" de despatxos amb el Govern d'Espanya? Deu d'estar enfadat perque s'han oblidat de lo seu.

#11 Josep, Barcelona, 22/06/2015 - 00:19

A aquest senyor li han tocat allò pel que es mes vulnerable.
Li ha promès que serà el primer president de la republica catalana

#9 Luigi, Barcino, 21/06/2015 - 19:43

Fa pilota el lleó, és l'escarabat senyor.