Publicitat
Política · 20 de Juny de 2015. 14:10h.

Rigol ultima el seu fitxatge per Mas

El dirigent històric d’Unió anuncia que deixa la militància del partit

Rigol ultima el seu fitxatge per Mas

Joan Rigol, en una imatge d'arxiu

L’expresident del Parlament i dirigent històric d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Joan Rigol, ha anunciat aquest dissabte que deixa la militància del partit socialcristià.

Rigol ho ha dit durant la celebració del Consell Nacional d’UDC, apuntant que “vull fer un pas al costat dels qui clarament defensen que Catalunya pel seu futur necessita tenir els mitjans d’un Estat”. “No cal que digui que l’amistat i els valors amb Unió són totals i absoluts”, ha afegit.

Aquest anunci arriba el mateix dia que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha proposat la creació d’una llista electoral formada per les entitats sobiranistes com l’ANC, l’AMI i Òmnium, amb la seva presència, convidant també als membres d’UDC que s’hi vulguin sumar.

“Per mi lògicament el que alinea políticament des del meu món i des de la meva perspectiva és el president Mas, i la meva ajuda al president és un instrument, perquè el que vull és que Catalunya pugui tenir aquelles condicions que tenen tants i tants pobles a nivell internacional”, ha assenyalat Rigol.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Baldiri, Joanet(La Selva), 21/06/2015 - 13:07

Jo tinc la mateixa edat que Vosté,Sr.Rigol,y fa ja temps que l'hort i la granja la porta el meu hereu.

#11 L. Vals Reguante, Olesa de Montserrat, 21/06/2015 - 09:19

Només cal fixar-se en els seus llavis. Des que ja no és a primera línia política. Fa bé, d'abandonar els ideals a la seva edat, dels quals s'ha beneficiat. Bé ara dirà que hi ha divergències i per això vol afiliar-se a Convergència, on els seus ideals i interessos conflueixen.

#10 No ho tinc clar, Roma, 20/06/2015 - 23:34

Pero, aquest tio no anava per Papa?

#8 Carlos Gomez, Bcn, 20/06/2015 - 16:54

Aquest es dels que esta convençut que treballar es pecat i com es un home de gran i solida fe aixo ho porta fins les ultimes consequencies.
Ell esta dispostat com sigui a pasar per aquest mon sense fotre brot.
I a fe de Deu que ho esta aconseguin.

#8.1 Ppet, Barcelona, 20/06/2015 - 19:08

Doncs, mira, aquesta vegada crec que... tens tota la raó. La fe mou muntanyes i atura consciències.

#7 Dolors, Tarragona, 20/06/2015 - 16:11

AVÍS ALS CRITICS D UNIÓ: No compteu amb que, mes enllà d?aquests primers dies, en que els dirigents de CDC vulguin fer veure que hi ha gent d Unió amb el president, us donem cabuda als comitès locals, al consell nacional o on sigui. Les estem passant magres i no hi ha lloc per tots. Esteu avisats