Publicitat

CDC recupera les seves sigles per al 27-J

RIP per DiLL

Imatge d'un acte de Demòcracia i Llibertat

CDC ha comunicat a la Junta Electoral Central que concorrerà a les properes eleccions amb el nom de Convergència Democràtica de Catalunya. D'aquesta manera, descarta la fórmula de 'Democràcia i Llibertat' utilitzada a les eleccions de desembre. Al proper mes de juny, els convergents no concorreran en coalició ni amb Demòcrates de Catalunya ni amb Reagrupament, tal i com va fer fa cinc mesos.

Convergència es presentarà sola als propers comicis. L'escissió sobiranista d'Unió, Demòcrates de Catalunya, ha decidit no presentar-se a les properes eleccions després de la negativa de CDC de fer-ho sota la marca de 'Junts per Catalunya' i amb un candidat independent. Aquesta formació, havia obtingut una diputada i un senador a les eleccions de desembre sota la marca de Demòcracia i Llibertat.

Convergència també ha comunicat que tant Francesc Homs com Sílvia Requena han presentat els avals mínims per poder competir a les primàries que tindran lloc el proper 21 de maig per escollir el cap de llista. El nombre exacte de persones que han avalat els dos candidats es farà públic pel partit quan aquest hagi verificat totes les signatures.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, Bcn, 15/05/2016 - 20:25

Ja es pot fer pasar pel Ieti, per la gosseta Laika o pel Rei de la Gamba, que ells han fet massa forat i ja no enganyen ni als bocatortes.
Un borinot es un borinot com diu el Mariano.

#4 Precedents històrics, Can Seixanta, 14/05/2016 - 21:15

Fer servir un nom o altre segons convingui no és nou. Una noia que sortíA a les teles intelectuals no fa massa temps que la mare es deia "seis dedos" ja utilitzava distints noms artístics segons el moment. Per cert que Seisdedos no els aniría malament als de CDC.

#3 Laughter, LH-España, 14/05/2016 - 21:10

Mucho mejor llamarse por lo que son. CDC: Corruptos De Cataluña. Así nadie se llama a engaño

#2 Galba, Bcn, 14/05/2016 - 19:36

El gran líder Homs, cervell gris del procés i estadista reconegut arreu del món, tornará a portar a CDC a una victoria aclaparadora, no en tingueu cap dubte.

#1 Jep, Gava, 14/05/2016 - 14:17

Pero que no ho veieu que la casta convergent no vol perdre cap cadira a favor de Democrates? Costara de treure la caspa convergent, i el primer que s'hauria de fer per la renovacio es carregar-se en Mas i tota la tropa de xupopters i pilotaires que li han estat rient les gracies.