Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2012. 15:32h.

Rivera a Mas: "La Vanguardia diu el que dic jo"

Diu que "una trucada a temps o una subvenció ben controlada seria convenient en un moment com aquest"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha mostrat la portada de La Vanguardia amb el titular "Mas demana el rescat" i dirigint-se al president de la Generalitat ha dit "fixi's en les paradoxes de la vida, La Vanguardia no diu el que vostè diu, sinó el que dic jo".

En aquest sentit, ha exclamat que "quina cosa més rara! Se'ls ha escapat de les mans". El líder de C's li ha etzibat que "una trucada a temps o una subvenció ben controlada seria convenient en un moment com aquest". Tot seguit, ha recordat els 8 milions en subvenció que CiU ha atorgat al diari del Grup Godó.

Rivera ha dit en to irònic que "avui casualment tots els diaris de Catalunya i d'arreu d'Espanya diuen que Mas demana el rescat" i ha afegit que "aquest portaveu i molts catalans tenen aquesta dèria per parlar del rescat de Catalunya".

Mas ha lamentat que Ciutadans no estigui al debat sobre el pacte fiscal després que Rivera, en la seva primera intervenció, hagi afirmat que "Catalunya ha estat rescatada per la mala gestió de la Generalitat".

Rivera, amb la portada a les mans
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 Esperança Garcia, Barcelona, 26/07/2012 - 13:16

No trago a aquest tio, em supera. Però algú dubta de que la Generalitat ha demanat un rescat? I algú dubta dels 8 milions que la Generalitat li ha donat al Grup Godó? Al pa, pa. I al vi, vi...

#12 Cigronet, SFG, 26/07/2012 - 09:30

PP=CiU, pocavergonyes els dos. ERC teloners i bufons de la cort. Què us pensàveu els votants de Covardia i Ultratge, que us portaria a la independència ???. Són uns porcs i corruptes. Ho sento per ERC, m'han decepcionat. Només ens resta una oportunitat: S.I. CiU i ERC ho pagaran a les urnes

#11 robertg, bcn, 26/07/2012 - 09:12

Torna Terra Lliure!!! TTLL

#11.1 Joan, Bcnº, 26/07/2012 - 10:45

Dale tiempo Robert dale tiempo.
Con apostoles del enfrentamiento y generadores de odio como tu . Dale tiempo,...

#10 Libre, Barcelona, 26/07/2012 - 07:44

Es una vergüenza que con dinero público se esté comprando la libertad de los medios de comunicación. Esto no pasa en ningún país civilizado. Vas al tren y todo lleno de La Vanguardias que nadie compra, qué vergüenza.

#9 Francesc, Barcelona, 25/07/2012 - 22:56

Que la vanguardia diu el que diu en Rivera ho sap tothom i és profecia Espanyolistes tots dos..