Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2015. 16:30h.

Rivera acusa CiU de cobrar el 3%

"Hem vist documents que demostren que s'ha estat emportant una part de les comissions d’obres a Catalunya”

Rivera acusa CiU de cobrar el 3%

Rivera, durant l'entrevista

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha acusat CiU de cobrar el 3%. "Hem vist documents que demostren que CiU ha estat emportant-se una part de les comissions d’obres  a Catalunya”, ha assegurat en declaracions al programa Els Matins de TV3.

“Volem saber si el president de la Generalitat està immers en el major cas de corrupció d’aquests trenta anys de democràcia a Catalunya, que és el ‘cas Convergència’”, ha comentat durant l’entrevista. “Els que hem estat investigant el ‘cas Palau’ hem vist documents que demostren que CiU ha estat emportant-se una part de les comissions d’obres a Catalunya”, ha justificat. Segons Rivera, “el ‘cas Convergència’ és tota la trama de 3, 4 i 5% que s’ha emportat suposadament CiU durant molts anys mentre governava”.

D’altra banda, pel que fa a la situació política a tot l’Estat espanyol, ha manifestat que “el fet que Podem i Ciutadans siguin partits emergents ha fet que es creï un nou mapa polític, ens ajuda a donar la idea que es poden canviar les coses. En comptes de criminalitzar els adversaris, hem de debatre, guanyar a les urnes”.

També ha avançat que “no sé si em presentaré jo a les eleccions generals”. “Ara la prioritat és que a Catalunya hi hagi un canvi de govern”, ha comentat abans de dir que “Espanya ha de ser un projecte atractiu, també per solucionar el que passa a Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

98 Comentaris

Publicitat
#49 perico239, l'hospitalet de ll., 08/02/2015 - 13:14

mentre hi hagi ignorants, els polítics i nens pijos
com aquest, faran carrera.
lo del 3% no s'ha demostrat mai. ho va dir per primera vegada el Molt Honorable Pascual Maragall i no perquè ho sàpigues, sinó perquè ho va llegir en un diari i li va servir aleshores per fotre llenya al foc.

#48 gurguri, barcelona, 05/02/2015 - 21:31

Si se hubiera juzgado el caso MILLET ya sabriamos quien cobraba y quien repartía el 3 o el 20% de la mordida en Obra Pública.

#47 narcisa, independència independènCU, 05/02/2015 - 17:41

el neng de su Primo continua sense enterar-se de res... em temo que és més, jajjs.

#46 Lo Tio Collons, Espolla (Alt Empordà), 05/02/2015 - 16:52

Em pregunto si abans de dir tot això que no en té cap consistència ni credibilitat, aclarirà els comptes de les seves fundacions de les que no ha enviat a la Sindicatura de Comptes l'informació exigida.
Només això ja converteix C's en opac, essent generós.
Abans d'exigir res hauria de mirar casa sev

#45 Eduardo, Cervelló, 05/02/2015 - 13:57

El PP, el expartido de Rivera y de la mayor parte de dirigentes de Cs, cobra mucho más que el 3%. Y si no que se lo pregunten a Bárcenas o al pequeño Nicolás, que al igual que Rivera, militó en las Nuevas Generaciones del PP, el partido más corrupto de Europa.

#45.1 javier, barna town, 05/02/2015 - 15:18

te equivocas, el partido más corrupto de Europa es uno con la sede embargada, adivina adivinanza...

#45.2 perico239, l'hospitalet de ll., 08/02/2015 - 13:17

XAVI, et recomano et prenguis una dieta restrictiva perquè ajuda a la diarrea mental que pateixes.