Publicitat
Política · 3 de Juliol de 2013. 12:36h.

Rivera acusa Mas de tot

"L’acuso de tot el que pugui passar a Catalunya en un futur”

El president de Ciutadans (C’s), Albert Rivera, s’ha dirigit al president de la Generalitat, Artur Mas, per dir-li que l’acusa “de tot el que pugui passar a Catalunya en un futur”, utilitzant la coneguda expressió de ‘Jo acuso’ de l’escriptor Émile Zola, donat que li preocupa que “en els últims mesos hi ha una escalada d’assenyalament d’aquells qui volen una Catalunya en convivència i unida a la resta d’Espanya i d’Europa”.

En la sessió de control del ple del Parlament, Rivera ha lamentat que “el ministre de propaganda, Francesc Homs, convoqui simposis com el ‘d’Espanya contra Catalunya’ que fan pedagogia de l’odi; utilitzin la televisió pública al servei d’una ideologia, malgrat que la paguem tots; i pengin estelades a la porta de les escoles” i l’ha advertit que “la democràcia es basa en el debat i en entendre que a la societat hi ha opinions diferents”.

“Deixin de fer apologia de l’odi i respectin i tolerin aquells qui pensen diferent” li ha dit el president de C’s a Mas i ha lamentat que ahir el compte oficial de Twitter de CiU “assenyalés aquells qui discrepem del camí que segueix el senyor Mas” amb el següent tuit: “Bon dia. L’animadversió pel dret a decidir de sectors espanyols o partits en ple segle XXI no pot ser gratuïta”.

Albert Rivera ha recordat al president de la Generalitat que “va fracassar a les eleccions perdent dotze escons” i que “lluny de dimitir, rectificar, demanar disculpes o arribar a acords per la convivència i l’estabilitat política” ha seguit “un camí equivocat: el de la confrontació, la fractura social i el de fer una Catalunya de bons i dolents”.

Albert Rivera, al Parlament
Publicitat
Publicitat

136 Comentaris

Publicitat
#88 E.Pérez, TOLEDO, 05/07/2013 - 18:44

Si el rey y los mandos del ejército cumpliesen los artículos 2 y 8 de la Constitución Española,no estaríais así te gallitos !!! Pero son unos traidores a la patria !!!!

#87 Gerard, Barna, 05/07/2013 - 02:14

No és una acusació, és una amenaça. Ímp0licitament s'està reconeixent culpable del que pensen fer (o avalar) a partir d'ara.

#86 llopebre, Camarles, 04/07/2013 - 18:56

Rivera ets un excrement de marca Espanya que navegant entre les aigües fecals i patriòtiques espanyoles, embrutes catalunya i al Parlament amb la vostra bomitiva Catalanofòbia.

#86.1 pedro, ampolla, 04/07/2013 - 19:13

tu eres muy tonto

#85 llopebre, camarles, 04/07/2013 - 18:52

Españolitos si tinguesiu la obligacio de donar el nom i DNI per poder comentar en aquests foros no llegeriem tanta probocacio, desqualificaio i atacs als Catalans.
Cobards Botiflers!!

#85.1 pedro, ampolla, 04/07/2013 - 19:17

La misma obligación que tu con tus absurdas acusaciones. Españolitos?. Tú eres catalanita?
Acaso esa obligación que tu buscas en dar DNI y nombre sería para hacer el paseillo a los que se atreven a expresarse de forma diferente a la tuya?. Eso es fascismo, por si no lo sabes

#85.2 E. Pérez, TOLEDO, 05/07/2013 - 18:47

Tú lo flipasssssssssss , llopebre !!!!!!!!!!!!!!!!! Y de fascista nada, no llega ni a eso .

#84 Ivan el terrible, Sant Cugat del Vallés, 04/07/2013 - 18:10

Culpable de todo. ¡Y dos "güevos" duros!.