Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2014. 16:09h.

Rivera acusa Rahola de viure "del procés"

La periodista li replica que a ell “l’ha fet un home”

Rivera acusa Rahola de viure "del procés"

Rivera i Rahola

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, i la periodista Pilar Rahola han mantingut una picabaralla dialèctica aquest dilluns, durant la tertúlia del programa El món a RAC-1. Rivera ha acusat Rahola de viure “del procés sobiranista” mentre que ella li ha dit que ell “l’ha fet un home”.

“La primera cosa que tinc ganes de dir-li al senyor Rivera és que hauria d’estar cada dia agraït de que aquest procés existeixi perquè l’ha fet un home, si alguna cosa ha fet a la vida és parlar, parlar i parlar dels secessionistes, els complotistes, els nacionalistes”, ha etzibat la també escriptora.

“Si alguna cosa li ha donat crèdit a les televisions espanyoles, a les quals va amb assiduïtat, cosa que fa molt bé perquè l’ha fet molt conegut i famós, ha estat malparlar d’aquest procés català, i això dóna molts vots”, ha afegit.

Per la seva banda, el líder de Ciutadans, ha replicat que “si algú ha viscut d’aquest procés, senyora Rahola, és vostè. Bàsicament perquè està al Consell per a la Transició Nacional, que li escriu els llibres al president de la Generalitat”.

“Si algú viu bé del procés és gent com vostè, que per cert també va a televisions amb la diferència que jo no cobro i vostè sí”, ha afegit el diputat al Parlament abans de recomanar a la periodista que “segueixi escrivint els llibres al senyor Mas”.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#45 Jesús_9barris, Barcelona, 22/10/2014 - 19:40

Una mica més de cura amb els titulars ajudaria a conèixer els personatges: És Rahola qui 'acusa', i Rivera qui 'replica'... Una puntualització no menor, per que comprovem de nou que la Rahola, que viu d'aquestes històries des de fa dècades, la cara la té de ciment.

#44 Sr Canaleta de Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 22/10/2014 - 15:13

Tenin gent es fa Rica Gracias al 9N es una gran veritat ,de dones no nones la Rahola la de L´ANC es fa rica .Alguns viuen del cuentu del 9N Altres tenen gana i no els donen res EL ...9N es una gran Cortina oculta Retallades Socials retallar en sanitat i Educació

#43 DaniD, Barcelona, 21/10/2014 - 16:11

Que una comentarista tan furibunda com Rahola sigui líder d'opinió de l'independentisme és part de la 'Marca Catalunya' o no estic ben informat?

A desgrat meu, Rahola té moltíssims seguidors a Catalunya, i això és com si a Espanya Miguel A. Rodríguez fos un líder d'opinió, que per sort no ho és.

#42 SOLO DIOS BASTA , Vilablareitx, 21/10/2014 - 13:47

La Rahola es la vergüenza de Cataluña. Espero y deseo que nunca más se la vuelva a llamar de ningún medio de fuera de Cataluña.

#41 FerranBcn, Bcn, 21/10/2014 - 12:43

La cridanera i mal educada Rahola només té cabuda als mitjans cutres del nazionalisme o a Tele5 on està a la seva salsa envoltada d´horteres.

#41.1 Pol, bcn, 21/10/2014 - 14:14

El Rivera en canvi se sent com a casa als canals de l'ultradreta neo franquista, com 13TV i Intereconomía. Deu ser una alegria per ell retrobar-se als seus antics companys de militància al PP.