Publicitat
Política · 7 de Març de 2012. 21:00h.

Rivera acusa Rigau de "reunir-se amb talibans"

Demana a la consellera que "deixi de fer teatre" amb els "hooligans" d'Escola en català

Rivera acusa Rigau de "reunir-se amb talibans"

Albert Rivera

El líder de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha reclamat avui a la consellera d'Educació, Irene Rigau, que "deixi de fer teatre" al "reunir-se amb els 'talibans' i els 'hooligans' que comparen els defensors dels drets dels castellanoparlants amb els franquistes".

"Rigau prefereix reunir-se amb aquells que pressionen i dinamiten els correus electrònics dels magistrats amb centenars de missatges, que no amb els grups que demanem que es respectin les lleis i les sentències del Tribunal Constitucional", ha lamentat.

En opinió d'Albert Rivera, "la immersió lingüística en català que es practica a les escoles de Catalunya és un sistema antic que està passat de moda", i ha considerat "lamentable" que hi hagi partits del Parlament que ja estiguin cridant a la insubmissió si el tribunal dictamina en contra que el català continuï sent l'única llengua vehicular a les escoles de primària.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#22 badapetita, Badalona, 09/03/2012 - 23:32

Estem tips de cigrons negres al nostre pais. Estem immersos dintre del naciolisme espanyol, gracias a personatges com el Sr. Rivera i les seves declaracions contra el nostre sistema d'ensenyament.

#21 jajajajajjaaaaaaaa, Barcelona, 09/03/2012 - 14:38

la purria nacionalista no se da cuenta de que son fascistas por naturaleza....si les haces lo mismo que hacen ellos entonces eres malo amlisimo el Supremo pondra las cosas en su sitio.

#20 joan, manresa, 08/03/2012 - 12:05

tinu.)explicar moltes més cosses i de molt grosses...,Vosté parla de talibans i hooligans ...,permetins que li diguem una coseta..,Vosté Si es un taliban...,i per ultim li direm altre coseta .Ni en el País Basc el PP fa aquestas politicas,vagui a defensar la seva llengua cap allá...No anirá no..

#19 joan, manresa, 08/03/2012 - 12:01

tinu.)carretera i manta fins després del Ebre..,Vosté será feliç i nosaltres també...---Sr.Rivera aquí varem tenir una historia...,la conex...?Catalá prohibit i menyspreuat, i humiliat...Cantar el cara al sol dilluns i divendres devant la bandera ...,i no la Nostra...,Sr.Rivera ni podríem (tinu.

#18 joan, manresa, 08/03/2012 - 11:56

El Casal,11,45 h.---Dir lo que ha dir Sr.Rivera es ser un barrut sense escrúpols..,Vosté está dintre el Parlament Catalá..,sap que vol dir axó...?Sap lo que representa...?Sa de respectar lo que s'acorda i respectar la seva sobiranía...,i si no li agrade ,si posa fullas.., o potser millor (cont.