Publicitat
Política · 4 de Maig de 2013. 15:05h.

Rivera: "al reportatge de Telemadrid li falta un punt d'objectivitat"

"Tampoc no m'agrada que TV3 compari els jugadors del Madrid amb hienes"

Rivera: "al reportatge de Telemadrid li falta un punt d'objectivitat"

Albert Rivera, a la Feria de Abril de Barcelona

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha considerat que "al reportatge de Telemadrid li falta un punt d'objectivitat", en relació a la comparació que va fer de Mas amb el nazisme.

"Jo crec que és un reportatge que per una televisió pública li falta objectivitat, és parcial", ha dit a e-notícies, durant la seva visita a la Feria de Abril de Barcelona.

"És veritat que jo sóc partidari que es pugui parlar de tot, i que es pugui comparar no només el llenguatge, sinó les polítiques i qualsevol cosa que hagi passat a la història, perquè de la història s'ha d'apendre, però en aquest cas penso que li falta aquest punt d'objectivitat i d'imparcialitat que en una televisió pública se li ha de presumir", ha remarcat.

El diputat de C's ha afegit que "jo no vull una televisió pública, ni a Catalunya ni a Madrid ni enlloc, que no sigui objectiva i imparcial. A mi no m'agrada veure que TV3 compari els jugadors del Madrid amb hienes, ni que TV3 també faci reportatges d'adéu a Espanya imparcials i sense objectivitat".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#27 paula, matadepera, 06/05/2013 - 16:33

VAREN DEMANAR DISCULPES I HO VAREN RETIRAR.

COM ARA , OI ????????????????

#26 Gabriel, Barcelona, 06/05/2013 - 16:32

Oi i tant!!! Per exemple no s'ha dit que els presidents de la Generalitat, per definició, són cosins germans de lucifer i que a les vespres, es mengen nens cuïts si han parlat castellà durant la darrera setmana. És imperdonable que una televisió seriosa com Telemadrid no tingui valor de dir-ho!!

#24 DLM, Barcelona-España, 05/05/2013 - 20:21

Tiene razón Sr. Rivera, hay que reconocer que éstos políticos que gobiernan Catalunya a su antojo, todavía no han recurrido a la violencia física. Quizás por ser otros los tiempos que corren, quizás por no estar en su mano hacerlo ya que, de momento, no ejercen el poder absoluto.....

#23 urb, barberà, 05/05/2013 - 13:45

Sr Ribera.
Li recordo que TV·3 es vá DISCULPAR PÙBLICAMENT del reportatge sobra els jugadors del Madrid.

Els del centre no volen disculpar-se . Qui es el anti democrátic?.. ells , no?... qui son els........ eso que diuen ells ?
Sr Ribera.. informis abans.

#22 spanihs, Mardid, 05/05/2013 - 09:23

el ejecrito de subvencionados del regimen convergentes salen de buena mañana a emitir bilis y espuma por la boca.......al final todo se resume en que C´2 es un peligro para el esblisment nacionalista, solo es eso......mientras ellos siguen robando un dia si y otro tambien

#22.1 Peter, bcn, 05/05/2013 - 14:26

Madrid si que esn roba dia si dia també....i pel q fa a C's ni sumat amb el PP passa dels 30 escons en el moment de màxima eferevescència separatista q en dieu vosaltres, ja veus tu quin peligro