"L'objectiu de Ciutadans no és estar a l'oposició, és governar"

Rivera avisa

Albert Rivera, al Parlament en una foto d'arxiu

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha parlat sobre els pactes amb la resta de formacions a Andalusia, Madrid i València i ha dit que estan posant condicions des de l'oposició, però ha avisat que “l’objectiu de Ciutadans no és estar a l'oposició, és governar”.

Rivera, en una entrevista a 8aldia, ha exposat que “hem aconseguit una sèrie de demandes transversals, i això és ser responsable i exigent" i ha posat de relleu que han "posat 70 condicions a tot Espanya per arribar a acords".

El líder de C’s ha explicat que el gran canvi que aporta la formació és fer que, si algun càrrec públic està imputat, marxi de les institucions: "Si no es compleixen els acords, els governs dèbils també tindran una oposició." Proposen també limitar els mandats de govern i abaixar l'IRPF autònomic.

Finalment, ha mantingut la incògnita sobre si serà el candidat a les eleccions generals o al Parlament: "el 4 de juliol hi ha primàries" i que “en 8 o 10 dies s'anunciaran els candidats que es presenten tant a les eleccions generals com a les del Parlament". “Serà una decisió d'estratègia de país”, ha conclòs.

15 Comentaris

Publicitat
#10 Lo Tío Collons, Espolla (Alt Empordà), 11/06/2015 - 20:33

Ui, quina por...i sobre tot quina sorpresa...diu el gran líder que el seu gran objectiu és governar...i jo em pregunto: ja no governen els mateixos de sempre gracies a vosaltres, falangitos dels collons? perquè per això t'han fet la publicitat gratis a TV, no? o no te l'han fet desprès de nou anys?

#9 perplex, depen del dia, 11/06/2015 - 17:40

"70" condicions indefugibles, totes intercanviables, segons el dia el lloc i la circumstància. ¡És un mestre!! ha aplicat a la política allò de "si hoy es martes, esto es Belgica" ,o parodiant a Shakespeare "partido de izquierda, derecha ,o lo que querais".(De tant difuminar-se aviat serà invisible

#8 Kropotkin, Vic, 11/06/2015 - 17:35

Gobernar en Quito... Jua, jua, jua,...

#7 Pa amb tomàquet i pernil ibèric , ll*ll s´esgota el conyàs, 11/06/2015 - 16:22

Tranquils Forcos, no patiu, tindrem un president català a Madrid, es diu Albert Rivera. Que? mola oi que sí?

#7.1 Xipolleig, Barcelona, 11/06/2015 - 20:48

I nevarà el mes de juliol a Còrdova, sí, sí
No hi ha com crear-se realitats paral.leles.

#6 Almax, Bcn, 11/06/2015 - 16:18

Sort que ha avisat . ?Serà una decisió d'estratègia de país?,
Governarà pertot arreu , però no el voten ! ...