Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2014. 11:18h.

Rivera considera una "presa de pèl" continuar fins el 2016

"El Govern només vol mantenir el poder com sigui fins al final de la legislatura"

Rivera considera una "presa de pèl" continuar fins el 2016

Rivera

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha afirmat en roda de premsa que el pla B de CiU, que passaria per un govern de concentració i eleccions plebiscitàries és "una presa de pèl". "El govern l'únic que pretén és mantenir el poder com sigui fins al final de la legislatura: una presa de pèl", ha remarcat.

"Mas passarà a la història com el pitjor president de la Generalitat: divideix els catalans i 'es carrega' el seu partit", ha lamentat, a més de demanar "que Mas no vagi a la reunió amb Rajoy a 'canviar cromos'. Ha parlar de temes autonòmics i dins de la Llei"."Estem preparats per liderar una alternativa de govern estable. Ens donen com a tercera força en intenció de vot", ha defensat.

Pel que fa a Jordi Pujol, ha volgut "fer una crida a tots els partits perquè comparegui i no es tapi amb el Tot per la pàtria". "Mas va dir en seu parlamentària que lluitaria contra la corrupció: que voti a favor de la compareixença de Pujol", ha sol·licitat, a més d'afirmar que "volem saber d'on provenen els diners. ¿Del 3%, del cas Palau, de Banca catalana? La fiscalia ha d'actuar".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#10 gavarres, girona, 28/07/2014 - 23:36

un que sempre dona lliçons als altres, sembla que se li nota que vol tocar poder quan abans millor...

#9 NO ÉS VERITAT QUE "TODOS SOMOS IGUALES ANTE LA LEY, barcelona, 28/07/2014 - 21:45

Jo voldria saber quin és el patrimoni de JORDI PUJOL i la seva procedència.
Jo voldria saber quin és el patrimoni de JUAN CARLOS l la seva procedència.
NO ÉS VERITAT QUE "TODOS SOMOS IGUALES ANTE LA LEY...

#8 Feranando, Hospitalet, 28/07/2014 - 19:26

Que los españolistas se vayan acostumbrando a ver a Junqueras de President y a Bosch de alcalde de Barcelona. Igualito que en los años 30, cuando el pueblo catalán pasó de votar a la LLiga -CiU- a gritar Mori Cambó, Visca Companys. La confesión de Pujol deja vía libre a ERC. Pobres españolistas...

#8.1 unborreguuu, de poble, 28/07/2014 - 21:31

pobres españolistas???....xicot no t'equivoquis ..POBRE DE NOSALTRES , ELS CATALANS ..perquè l'història no s'inventa es REPETEIX .....i malauradament tots hauriem de sàpiguer com va acabar tot plegat!!!!

#8.2 pep, manresa, 29/07/2014 - 09:41

Precisament perquè sabem com va acabar tot plegat ens volem desfer d'aquest estat que ens va ocupar militarment, ara no hi ha el Hitler a Alemanya i el Mussolini a Itàlia
Volem ser una República social (que no vol dir socialista) i lliure, que no depengui de cap altre nació

#7 Kropotkin, Vic, 28/07/2014 - 15:57

En C's encarnamos una nueva manera de hacer política. Por ejemplo, incurrir en corrupción sin haber gobernado nunca...jua, jua... os dejo q sale el Rivera en 13TV hablando de corrupción. Que? De la del Cañas, el Nart, Civitas? No, hombre, de esa no...jua, jua....mejor hundidos

#7.1 Prokotpin, Civ, 28/07/2014 - 19:10

En ERC encarnamos una nueva manera de hacer política, por ejemplo apoyar y ocultar la corrupción de CIU y la privatización de la sanidad pública, y olvidarnos del gobierno del tripartito en el que colaboramos...jua, jua...os dejo que sale el Junqueras otra vez en TV3...mejor independientes, jua, jua

#7.2 Toni cortes, rocafort valencia, 28/07/2014 - 23:21

Asi os va mirando fuera de casa no se arrrgla lo de dentro y albert es lo q dice pero para gusto colores yo creo q lo mas importante ahora es el ciudadano y no las fronteras .

#6 Ciutadana, Bna, 28/07/2014 - 12:47

L'Albertito vol recollir guanys, les enquestes li diuen que guanya, i ell a pels interessos. Tot pels Ciudadanos, els ciutadans li importem una merda.

#6.1 fart de tonteries , barcelona, 28/07/2014 - 13:50

Això perquè ho dius tu, oi?
Ànims, Rivera, som més forts i millors que tots aquests mentiders, panxacontentes i pesats adictes al règim, i a més no tenim res a amagar. El futur és nostre, el dels ciutadans lliures que no combregem amb rodes de molí, dels que ja estem farts dels topics i tonteries.