Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2011. 21:57h.

Rivera creu que al Govern "li tremolen les cames"

"Tenim un Govern paralitzat que només pensa en les eleccions municipals", explica

El president de Ciutadans (C's), Albert Rivera, en roda de premsa al Parlament, ha lamentat que "tenim un govern paralitzat que només pensa en les eleccions municipals i que no és capaç de prendre mesures econòmiques tenint les eleccions al capdavant". Per Rivera, "al govern li tremolen les cames i no vol ensenyar el que farà i on retallarà abans de les eleccions ".

També ha considerat que el president "Mas ha de deixar la cita electoral de costat i fer que no vagin a les llistes municipals els consellers, com sembla que s'ha plantejat, i que aquests es dediquin al que s'han de dedicar de és a gestionar Catalunya".

A més, respecte a que el govern estigui "preocupat perquè tot es faci després de les eleccions", Rivera ha criticat la despesa de 1,2 milions d'euros en una auditoria sobre la situació financera que es donarà a conèixer al juny: "Aquesta despesa no fa falta". El president de C's li ha demanat al govern que en lloc de fer una auditoria externa, tenint en compte la crítica situació econòmica, "que faci una auditoria encarregada a la intervenció general de la Generalitat o als més de 175.000 funcionaris que tenim" .

Albert Rivera, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ciudadanista, Barcelona, 24/02/2011 - 01:06

No es que lo crea, lo sabe. Conoce bien los trucos y corruptelas de la partitocracia que nos está gobernando. Les importa más el marketing para captar votos que los intereses de los ciudadanos. Ya era hora de que alguien les cante las verdades y ponga en marcha la regeneración política.

#4 jk, vic, 23/02/2011 - 12:48

por fin hay alguien que dice que el rey va desnudo!!!!!!!!!!!!! bravisimo albert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#3 Kropotkin, Vic, 23/02/2011 - 10:32

joan (santcugat): Los nazionanistas si que teneis un discurso único: "Todo es culpa de los otros. Nosotros somos maravillosos. La culpa es de Madrid. Nos expolian. Somos fantásticos". ¿Porque no cambias de rollo pandilla de pesados?

#2 joan, santcugat, 23/02/2011 - 07:48

El que hauria de fer és mirar el telenotícies per a saber la política económica del Govern, i el que està fent per a gestionar-la. O llegir els diaris. Ja n'hi ha prou de dir sempre el mateix, i només tenir un discurs únic passi el que passi. Si no estan a gust aquí, ja poden anar passant.

#1 Nuria, BCN, 23/02/2011 - 07:04

Mi familia y yo votaremos a C's Ciudadanos en las próximas elecciones municipales.