Publicitat
Política · 22 de Juny de 2011. 12:28h.

Rivera demana a Carod que "deixi els al·lucinògens"

El president de Ciutadans titlla de "xenòfob" l'exvicepresident del Govern

Rivera demana a Carod que "deixi els al·lucinògens"

Rivera, en una imatge d'arxiu

El president de Ciutadans, Albert Rivera, en un article a l'ABC, critica l'exvicepresident del govern català, Josep-Lluís Carod-Rovira, que va recomanar als indignats "anar a pixar-se a Espanya" en considerar que molts d'ells no eren catalans, i que fins i tot podrien haver agents del CNI infiltrats per desprestigiar Catalunya.

Rivera lamenta que "Carod, el gran ideòleg del secessionisme català en els últims 15 anys, no escriu fruit d'un escalfament aquest infame article, sinó que pretén amb els seus provocadores mots marcar el següent marc mental fals i excloent: els ciutadans de Catalunya que es manifesten aquests dies no són catalans, perquè no porten banderes independentistes, no diuen que 'Espanya roba a Catalunya' o perquè parlen normalment en castellà".

"Només es pot qualificar de xenòfob que un dirigent polític consideri que els que parlen la llengua oficial de la majoria de ciutadans catalans, els que li van pagar el sou durant dècades, no són catalans, només són 'espanyols', obviant interessadament que una cosa és conseqüència de l'altra en realitat", indica.

"És el mateix personatge que li va demanar a ETA dies després de l'atemptat a Vic el 1991, en un repugnant article publicat al diari 'Avui', que abans de posar bombes miressin el mapa i no assassinessin a Catalunya per no ser part d'Espanya", recorda.

"Sens dubte, qui hauria de veure el mapa i abandonar els lucinògens és Carod-Rovira, assumint que viu en una comunitat autònoma espanyola, i que els ciutadans de Catalunya parlen castellà o català sense que això comporti deixar de ser català o espanyol, sinó un simple exercici de llibertat i normalitat en una societat que té la sort de ser bilingüe i tenir dues llengües oficials", conclou.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#21 iñigo, Salou, 25/06/2011 - 12:37

El problema no es que tome alucinógenos, el problema es que es así al natural.

#20 adribc, Barcelona, 25/06/2011 - 10:10

Uno de los personajes más cínicos de la política catalana el señor Rovira, siempre creando división en la sociedad catalana. Ya es hora de decir las cosas claras como hace Rivera de C´s. Más respeto a los ciudadanos de Catalunya, a todos señor Carod...

#19 El Baulero, Barcelona, 23/06/2011 - 20:02

Carod, ese sujeto que no salía de casa cuando la Roja ganó el mundial por no ver banderas de España. Carod, ese sujeto que pidió que no se apoyara la candidatura olímpica de Madrid. Carod, ese sujeto que negoció con ETA dónde tenía que matar. Carod, ese que si algo no le gusta... Carod.

#18 Lluis, BCN, 23/06/2011 - 10:24

Carod Rovira dice muchas tonterías. ¿Porqué no te callas ?

#17 sulfuro sulfuro, Barcelona, 23/06/2011 - 07:52

Alucinado o iluminado.
En cualquier caso un político frustrado que ha sembrado su trayectoria de traiciones y disparates.
Este pequeño energúmeno jamás podrá hacerse perdonar el daño que nos ha hecho a los catalanes de bien.