Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2012. 18:22h.

Rivera demana a Mas que "controli el seu portaveu de Govern"

"Em fan la mateixa por els colpistes vestits de verd que van en un tanc que els colpistes amb corbata que van en un A8"

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat al president del Govern, Artur Mas, que "controli el seu portaveu", en referència a Francecs Homs.

Segons Rivera "cada cop que parla Homs s'apuja el preu del pa" i ha lamentat les darreres declaracions del portaveu en les quals assegurava que a Catalunya es pot fer una declaració unilateral d'independència.

És per això que ha preguntat al president: "De veritat té a Kosovo com a model? Vol plantejar una ruptura unilateral com diuen membres del Govern?". "Em fan la mateixa por els colpistes vestits de verd que van en un tanc que els colpistes amb corbata que van en un A8", ha afegit.

El diputat de C's també li ha dit a Mas que "la nació catalana que diu vostè és la comunitat autònoma de Catalunya" i que "la solució no és canviar de passaport sinó canviar de Govern".

Homs, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 marianu, bcn, 26/09/2012 - 19:59

Només cal veure la foto.Les rodes de premsa són una mena d'impostura entre Pujol i Mas. Lògicament, no els hi arriba ni a la sola de les sabates.Per tant les qualitats d'un bon portaveu,respecte,mesura,coneixement estan a les antípodes dels deliris d'intepretació.Ens cal x la nova etapa nou portaveu

#5 pancracio, bcn, 26/09/2012 - 19:48

Senyor Rivera, no hauria de tenir por d'aplicar la Democràcia. Quan les desicions es prenen democràticament, no hi ha cop d'Estat. És la voluntat del poble que parla.

#4 marius, bcn, 26/09/2012 - 19:42

Sense estar d'acord amb Rivera, si que és veritat que el portaveu del govern és del més fluixet que hi ha a la Generalitat

#4.1 maria, bcn, 26/09/2012 - 22:37

dons... diuen que serà el futur president, no sé com ho veieu.

Jo apostaria per el Rivera però canviant d'equip Vaja què està al van-dol canviat

#3 Jordi Piticollons, bcn, 26/09/2012 - 19:09

L'únic que no ha aclarit Rivera, es que si els colpistes vestits de verd són españoles, aleshores al "demòcrata" lerrouxiste ja no li fan por....

#2 Hug d´Angarín, Pedralbes, 26/09/2012 - 19:01

Homs es com un talibà ballant sardanes. Quan el seu ayatolà Mas resa mirant a Itaca, sols pensa en declarar la guerra santa contra els infidels espanyols. Un garlanda de collons, que rima be amb Homs.