Publicitat
Política · 13 de Maig de 2009. 14:26h.

Rivera demana als periodistes no donar "cobertura" a Domingo

Considera que "no és una qüestió de partit, és una qüestió de democràcia"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat "personalment" als periodistes presents a la sala de premsa, "des del respecte que ens tenim tots", no donar "cobertura a actuacions" com la de José Domingo. "No és una qüestió de partit, és una qüestió de democràcia. Tots els que ens dediquem a la política hem de tenir un respecte pels ciutadans que confien en nosaltres".

El dirigent de Ciutadans ha demanat "empar institucional" a la resta de grups de la càmera perquè facin efectiu el "pacte antitransfuguisme". El 7 de juliol de 1998, el Govern i tots els partits de l'arc parlamentari espanyol van signar el Pacte contra el Transfuguisme, un codi de conducta política amb vista a neutralitzar i aïllar els trànsfugues i els seus efectes perniciosos sobre la governabilitat de les institucions locals. Aquest acord va quedar reemplaçat el 23 de maig de 2006 amb un nou pacte que reforçava els mecanismes democràtics per a lluitar contra aquest fenomen.

Rivera, amb Domingo i Robles, temps enrere
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 rositas, Badalona, 14/05/2009 - 21:13

Rivera està fent el ridícul. Si al seu partit estava desprestigiat, ara a més amb la seva emprenyada parlamentària, està fent el ridícul com a polític. Quan tot això passi no tindrà cap partit on anar.
Deixa d'expedientar als afiliats.

#9 Manuel I. Cabezas González, Cerdanyola del vallès, 14/05/2009 - 17:46

I · Sr. Rivera, para mí, Ud., los Sres Robles y Domingo forman parte de la misma camada camaleónica. Por favor, haga mutis por el foro y deje de decir sandeces, ya que critica en otros lo que forma parte de su idiosincrasia autoriataria y antidemocrática.

#8 JPA, Cerdanyola, 14/05/2009 - 15:34

Ribera: eres patético, Tu eres el traidor al pactar con quien lo has hecho, tus días en política están contados, y por supuesto Domingo no debe dimitir y si no ¿quien repreguntara a los que votamos y ribera nos traición?

#7 Alesios, Reus, 14/05/2009 - 01:54

Rivera, si tienes dos dedos de frente, dimite de una santa vez. por el bien del no-nacionalismo.

#6 TONI, BARCELONA, 14/05/2009 - 01:28

Tal como aparece planteadala cosa, parece un asunto entre Ribera y Domingo, obviando que el partido tiene Organos decisorios, que aprueban o rechazan las decisones. Domingo es un diputado que se debe al partido, ejecutando lo dispuesto, aunque discrepe.