Publicitat
Política · 7 de Setembre de 2018. 10:14h.

Rivera explota a TV3

Baralla amb una periodista després que aquesta li retregui que “vostès ens han posat a la diana”

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha explotat a Els Matins de TV3 després que la periodista Lídia Heredia li hagi retret que “vostès ens han posat a la diana” arran de l’agressió al càmera de Telemadrid. L’entrevista, ja d’inici, ha estat molt tensa, amb multitud de retrets i preguntes com ara “vostè té la consciència tranquil·la, senyor Rivera?”, fet que ha anat escalfant el dirigent de Ciutadans.

Finalment, l’incendi s’ha generat després que Heredia hagi introduït el tema de TV3. Rivera l’ha acusat, tant a ella com a la cadena pública, de “manipular”, "mentir" o "fer propaganda" i aquestes paraules han molestat la periodista. S’han embrancat en una discussió apujada de to que ha durat més de deu minuts, en la qual tots dos s’han acusat de mentiders, entre d’altres retrets fins i tot caire personal.

Heredia li ha recordat unes paraules d'Inés Arrimadas on la cap de l'oposició acusava Catalunya Ràdio de mentir. Rivera ha replicat que "vostès menteixen. No tinc temps per explicar totes les mentides que ha dit TV3 en públic. Vostès són un aparell de propaganda separatista".

"M'ho està dient a mi, això? m'ho està dient a mi?", ha contestat, ofesa, Heredia. "No, li estic dient a tots els catalans", ha respost Rivera. "M'està dient que jo cada dia aquí a les vuit faig propaganda?", ha insistit la periodista. "Cada dia", ha confirmat el dirigent de Ciutadans. "Ah, si? vostè ha mirat mai el programa?", ha contraatacat Heredia.

Rivera ha afirmat aleshores que "en aquesta casa s''insulta a la líder de l'oposició. El senyor Toni Soler ha insultat la senyora Arrimadas pel seu origen andalús. Aquesta casa va considerar que una manifestació d'un milió de catalans constitucionalistes era d'extremadreta". Heredia ha titllat de "mentida" aquestes paraules, però Rivera ha continuat.

"En aquesta casa es fa propaganda de l'independentisme. Vostès tenen 230 milions d'euros cada any que haurien de posar a disposició de la pluralitat política i la posen a disposició de l'independentisme", ha lamentat. "Els continguts d'aquest programa els decideixo jo perquè sóc la directora, senyor Rivera", ha deixat clar Heredia.

"Ho repeteixo: aquesta casa és un aparell de propaganda separatista. Molts catalans no ens sentim representats per aquesta casa i la paguem tots", ha manifestat el polític. La periodista li ha retret en aquest punt que "no podem anar a les seves manifestacions amb el logo de TV3".

Heredia també li ha recordat la piulada on Rivera denunciava que "un radical separatista ha agredit" una dona per treure llaços grocs. La periodista li ha retret que donés "per bona una versió que després s'ha vist que és com a mínim contradictòria, fet que ha molestat el líder de C's: "si vol torno a condemnar per enèsima vegada la violència. Ho dic per què del 6 i 7 de setembre no hem parlat encara. No sé si abans que acabi l'entrevista en parlarem".

"Ahir vam dedicar tota la tertúlia", s'ha defensat Heredia, tot i que aquest argument no ha satisfet Rivera, que li ha tornat a preguntar si "vostè a l'escaleta d'avui no té una pregunta sobre el 6 i 7 de setembre?". "Escolti, jo les preguntes hi tinc les que em sembla que toquen. Senyor Rivera, per l'amor de Déu!", ha exclamat la presentadora.

"Jo vinc aquí un any després del cop d'Estat...", ha prosseguit Rivera. "Un cop d'Estat?", l'ha tallat Heredia, que ha afegit que "a Espanya n'hem tingut un, de cop d'Estat". Rivera ha opinat, però, que de cops d'Estat "n'hem tingut dos".

"No em digui que per què crec que aquesta casa manipula i és separatista quan vostè en mitja hora no em pregunta per una cosa que va passar fa un any al Parlament", ha repetit. Heredia li ha preguntat si "les vol fer vostè, les preguntes? no ho he fet mai, cap polític m'ho havia dit fins ara".

"Vostè m'ha dit que posi proves al damunt de la taula de per què vostès manipulen. Li sembla normal que el dia que es compleix un any del Parlament de Catalunya violant les lleis...", ha assenyalat el dirigent. "Senyor Rivera, que ens coneixem de fa molts anys!", li ha dit aleshores Heredia. "I jo a vostè també la conec. El 6 i 7 de setembre és un tema menor en aquesta casa", ha replicat Rivera.

Aquestes paraules han indignat la periodista: "escolti! Per l'amor de Déu! que la gent té ulls a la cara! al TN vespre es va fer un vídeo, ahir li vam dedicar tota la tertúlia. Vam anar a cobrir el seu acte ahir". "És vostè l'únic que ha de parlar d'aquest tema? vostè té vocació de periodista i d'editor de Telenotícies. Li enviaré el link de la tertúlia d'ahir", li ha retret.

"És estrany haver de donar explicacions a un representant polític del que fem els periodistes amb els programes amb un criteri que ens sembla ecuànim i el millor pels espectadors. Vam dedicar tota la tertúlia, vam retransmetre el seu acte en directe des del Moll de la Fusta. Però com a Albert Rivera avui no li hem fet una pregunta sobre això ho hem fet tot malament i manipulem", ha lamentat.

"Sap què passa? que vostès estan acostumats a que a TV3 tothom sigui independentista...", ha ironitzat el dirigent de C's. "Escolti! està faltant a la meva professionalitat! Senyor Rivera, haurà de tornar i si vol m'envia el qüestionari abans. Gràcies per passar pels Matins", ha sentenciat Heredia.
 

Publicitat
Publicitat

192 Comentaris

Publicitat
#116 Neferu, Barcelona, 15/02/2019 - 13:23

Bravo, Sr. Rivera. Sí señor, TV3 es la voz del separatismo; TV3 es una parte muy importante en la difusión del adoctrinamiento independentista, se pongan como se pongan y digan lo que digan

#115 monica, Barcelona, 01/12/2018 - 06:34

Bravo Ribera.
Una herramienta politica de miedo, por un adoctrinamiento que ha contribuido a una división que ha herido gravemente la convivencia., construyendo mentiras que aún se financian en perjuicio de una población empobrecida he incomprensiblemente pasiva , ante una clase política inoperante.

#113 catalanoide , Bcn , 08/09/2018 - 14:28

Rivera, tindràs el meu vot. Cal fer neteja

#112 Maurici, Palafrugell, 08/09/2018 - 14:14

Que la sra heredia negui que tv3 no es un medi de comunicacio independentista aixo ja ho diu tot.. No hay peor ciego que el que no quiere ver!

#111 OVNI, ELX, 08/09/2018 - 11:33

"El dret a la autodeterminació lliure, pacífica i democràtica d’una nació està per sobre dels límits legals d'un Estat que vol imposar el seu sistema legal a milions de persones que se senten tractades en aquest i per aquest com a ciutadans de segona classe"

Axel Schöenberger, professor alemany de romanística

#111.1 OFNI, Caspalunya Republic, 09/09/2018 - 08:15

"Oh, oh oh sweet child o'mine". Axel Rose. Vocalista de Guns and Roses.