Política · 6 de Juliol de 2011. 11:16h.

Rivera insta Mas a "no tornar a la cuina de Madí i Sellarés"

Malestar del president de Ciutadans per l'enquesta del CEO

Rivera insta Mas a "no tornar a la cuina de Madí i Sellarés"

Albert Rivera

El diputat de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha queixat durant la sessió de control de les preguntes del CEO i ha retret a Mas que "és molt democràtic que les enquestes públiques depenguin del secretari de comunicació del Govern".

"Qui ha decidit canviar el format de les preguntes? qui ha cuinat les noves preguntes? qui ha nomenat el nou director?", li ha preguntat, a més de recordar que "Madí i Sellarés ja van haver de dimitir per cuinar enquestes. No torni a la cuina de Madí o Sellarés i compleixi la llei del CEO".

Mas, per la seva banda, ha constatat que a Rivera "hi ha alguna pregunta que li incomoda" i s'ha defensat argumentant que "hi ha un sentiment molt gran de reclam del pacte fiscal". Pel que fa a la indepèndencia, ha recordat que "ara fa un any més d'un milió de persones al carrer, vosté no les ha tret mai". "El Govern ha de preguntar sobre l'actualitat que es parla al carrer", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#22 Marc, BCN, 07/07/2011 - 06:21

és el rivera o el d'alguna pregunta més?

#21 Esparver, Penedès, 06/07/2011 - 21:26

Rivera, abans imposaves més... eres creible... però un cop aburgesat has perdut qualitats.

#20 Catalunya real, Barcelona, 06/07/2011 - 20:57

L'Alberto no sap què fer per cridar l'atenció.No acaba de pair que ell i els seus són quatre gats i els independentistes cada cop més. Justament el contrari del que porten repetint fins l'avorriment (què en són de pesats aquests ultra-nacionalistes espanyols!).Per què no prova a despilotar-se?

#19 emilio, a, 06/07/2011 - 19:08

Fijate si la encuesta de la Generalitat está cocinada que dice que los indepes son el 43% pero que gracias a la abstencion serian el 59% en un referendum. Justo a un puntito del 60% que exigió Mas como minimo para tener en cuenta la independencia. Uy! si llega a salir un 60%, qué sofocon se lleva.

#18 Xesco, Bcn, 06/07/2011 - 17:09

Molt bé Albert ! El perqué de tot plegat, ja ens ho imaginem... però lo més indignant es que el propi president de la Generalitat no vulgui complir la llei, perque no li interessa.

Quin pais ! Deu meu... Quan vulguin fer enquestes que les facin, però a mitjans privats i independents !