Política · 20 de Setembre de 2012. 15:42h.

Rivera parla de "fracàs" de Mas a Madrid

"Amb l'enfrontament no s'arriba enlloc", assegura el líder de Ciutadans

Rivera parla de "fracàs" de Mas a Madrid

Rivera, en una imatge d'arxiu

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha parlat de "fracàs" d'Artur Mas a la reunió que ha mantingut aquest dijous a Madrid amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy.

Rivera, en una intervenció a Intereconomía, ha explicat que "no estava previst que avui parlessin de la tresoreria i ho han fet. La Generalitat no té per pagar les nòmines, espera 5.000 milions d'euros que han d'arribar ja perquè sinó no podrà tornar als inversors els diners dels anomenats bons patriòtics".

"He vist modulació en les seves paraules en aquest sentit. Veurem que passa al Debat de Política General, però en qualsevol cas s'ha de parlar de fracàs d'Artur Mas, que ho ha fiat tot al pacte fiscal i amb l'enfrontament no s'arriba enlloc", ha afegit.

Preguntat sobre quines decisions transcendents pot prendre el Govern de la Generalitat a partir d'ara, el líder de Ciutadans ha comentat que "tenen al cap una cosa que seria una autèntica barbaritat que seria la hisenda pròpia. Mas té al cap que si no m'ho dónes ho agafo i seria il·legal i inconstitucional".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 Àngel Drach, Lleida, 21/09/2012 - 10:47

En qualsevol cas, el fracàs és, sobretot, de Rajoy. Ha obert la porta a qualsevol solució.
Si el Ciudadano ('s) vol parlar de fracàs, que ens expliqui l'exit del seu acte de l'11 de setembre i la seva convocatòria d'una espectacular manif a Rubí, la tarda del mateix dia.

#12 laila, bcn, 21/09/2012 - 08:12

Albert Rivera calla i no vagis per les teles fent de principe del pueblo perquè representes quatre gats escaldats

#11 Bolívar, Catalunya, 20/09/2012 - 19:57

Tranqui Albert, amb la independència podràs seguir vivint còmodament del nacionalisme espanyol, rebent suport econòmic i logístic massiu d'Espanya (com ara?), com a líder del micro- (com ara) partit Ciutadans Espanyolistes de Catalunya, Cec's (com ara, a la realitat).

#10 XAVIER FABRA, BARCELONA IS NOT CATALONIA, 20/09/2012 - 19:06

este albert es el azote de los inadaptados separatistas , eres el mejor , gracias a ti las farmacias vende cada vez mas almax a los nacionalistas

#9 SOMiSEREM, REUS , 20/09/2012 - 18:46

" Fracàs IG NO RAN TEEEEEEEEE.