Publicitat
Política · 18 de Març de 2014. 22:28h.

Rivera pronostica eleccions el 9 de novembre

El líder de Ciutadans afirma que "el que digui l'Assemblea m'importa molt poc"

Rivera pronostica eleccions el 9 de novembre

Una imatge d'Albert Rivera acompanyat de Juan Carlos Girauta i Anna Grau

El president de Ciutadans (C’s), Albert Rivera, ha afirmat que veu la data fixada per celebrar la consulta, el 9 de novembre, com el dia que hi haurà eleccions anticipades, afegint que “la legislatura està esgotada”.
 
“Els únics responsables que el 9N no sigui un dia normal seran aquells que estan intentant escalfar l’olla sabent que no tenen competències per posar en joc la unitat del país", ha apuntat.

Ho ha dit durant l’acte de presentació del llibre "Juntos Podemos", acompanyat del periodistes Juan Carlos Girauta i Anna Grau, a l’Auditori de Barcelona.

Albert Rivera també ha assenyalat que "el que digui l'ANC m'importa molt poc”, i ha afirmat que “Mas i Junqueras són uns irresponsables i menteixen la gent" per convocar una consulta sobre la independència, “perquè no tenen competències per trencar Espanya”.

“Que segueixin amb aquesta gran mentida només per salvar el seu càrrec i la seva carrera política és una greu irresponsabilitat", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#18 BEJOTA, BCN, 20/03/2014 - 14:53

La Generalitat infla su sondeo soberanista en un 25%, según Convivencia Cívica
La entidad denuncia que la encuesta del CEO es sesgada y emplea «técnicas estadísticas poco fiables» para incrementar los porcentajes favorables a la independencia .

N.B. ENQUESTES CAN MAS I CAN JUNQUERAS

#17 iñigo, bi, 19/03/2014 - 18:45

¿Os imagináis un presidente que se encargue de la política social, de la sanidad, de la educación, de las obras públicas, de la deuda, del empleo, de la financiación... ? ¿Y no de la patria, de las banderas, de la consulta...? Yo sí: ese presidente se llama Albert Rivera, y será lo mejor que pase.

#16 BEJOTA, BCN, 19/03/2014 - 18:27

La majoria, espanyols i catalans
El CEO no pregunta per la secessió si implica la sortida de la UE
Malgrat que les autoritats comunitàries adverteixen que la secessió deixa Catalunya fora de la UE, la Generalitat pregunta pel suport a convertir

#15 Kropotkin, Vic, 19/03/2014 - 15:12

En C's somos progresistas...por eso nuestro Movimiento Ciudadano lo apoya gente tan progresista como Isabel San Sebastian, PedroJ Ramirez, F. J. Losantos, Hermann Tertsch, JC. Girauta?si la democrácia no la regeneramos nosotros no la regenera nadie...jua, jua, jua

#15.1 Erasmus, Amposta, 19/03/2014 - 18:34

Sr, Kropotkin, amb tots els meus respectes, no veig al Sr. Girauta (únic del grup clarament compromés amb C's) en el mateix sac que els altres. Menys jua, jua i més rigor!

#14 Tirant, Bcn, 19/03/2014 - 15:03

Bé per Rivera, per la seva intel·ligència i moderació. Es comprèn que el règim el tingui en el punt de mira al costat dels dos insubmisos que van presentar el seu llibre ... Es neguen a seguir i aplaudir el cap de la tribu, les seves manies i els seus interessos! ... Quina insolència ...