Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2018. 10:02h.

Rivera qüestiona la tesi doctoral de Pedro Sánchez

El líder de Ciutadans afirma que "hi ha dubtes raonables"


El líder de Ciutadans, Albert Rivera, durant la sessió de control al Congrés a Pedro Sánchez, ha instat el president del Govern espanyol a publicar la seva tesi doctoral, de la qual, ha indicat, "hi ha dubtes raonables". Sánchez, per la seva banda, ha assegurat que aquesta tesi està publicada i ha acusat Rivera de convertir la sessió de control "en un fangar".

Rivera ha recordat que "ahir va dimitir una ministra per plagiar, per copiar, per fer trampes". "Tenim dubtes del que passa a la universitat pública", ha afegit. També li ha retret que "de les més de 20 lleis que s'han tramitat en tres mesos vostè l'única que ha vetat és la de transparència en la universitat". "Què és exactament el que vostè tem?", li ha preguntat.

Pedro Sánchez ha assegurat no haver vetat "cap llei" i ha elogiat que "nosaltres assumim la nostra responsabilitat política", a més de remarcar que "la senyora Montón va triar el camí de l'exemplaritat".

Rivera, però, ha contraatacat: "senyor president, hi ha dubtes raonables sobre la publicació de la seva tesi doctoral. Vostè és de les poques persones que fa una tesi doctoral i l'oculta". El dirigent de Ciutadans li ha demanat que "per dissipar dubtes, pel bé de l'educació pública, faci pública la seva tesi. Acabem amb la sospita. Si estem en el cas Montón, en el cas Cifuentes, en el cas Casado no hi pot haver un cas president del govern".

El president espanyol, per la seva banda, ha afirmat que aquesta tesi "està publicada d'acord amb la legislació", extrem que Rivera ha negat. Sánchez ha retret a Rivera que "vostè no es prepara les preguntes" i li retret que "vostè ha convertit la seva pregunta parlamentària en un fangar".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#14 Pepe, Alacant, 13/09/2018 - 11:37

Un político corrupto, mentiroso, etc., es muy temerario si acusa a otros de sus mismos vicios. En todos los partidos hay políticos que han sobrevalorado fraudulentamente sus méritos, remover esas heces contra el contrario para desacreditarlo, se está demostrando un perverso boomerang.

#13 soloesmiopinon, Tabarnia, 12/09/2018 - 21:06

Bueno, Puigdemont decía que era periodista y filólogo y ambas cosas eran falsas. Total, pequeños detalles sin importancia.

#12 ., ., 12/09/2018 - 17:13

Lo de Pedro Sanchez es màs grave que los otros casos,porque se trata de un doctorado.

#11 Alejandro, Barcelona, 12/09/2018 - 16:13

Ni defiendo ni critico la intervención de Rivera pero sí digo que, si Sanchez no tiene nada que esconder debería permitir que se pudiera tener acceso libre a su tesis

#10 Kropotkin, Vic, 12/09/2018 - 13:31

Es un poco sospechoso que no la quiera enseñar... Es raro, raro, raro,... Jua, jua, jua,...