Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2019. 15:32h.

Rivera reforça la direcció amb fidels

Lorena Roldán, Marina Bravo, Luz Guilarte i Joan García s'incorporen al Comitè Executiu

Rivera reforça la direcció amb fidels

La portaveu de C’s al Parlament, Lorena Roldán, la diputada Marina Bravo, la presidenta a l'Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, i el vicepresident segon del Parlament, Joan García, s'incorporen al Comitè Executiu Nacional del partit.

A més, Roldán també serà la nova portaveu de l'Executiva del partit. Aquestes quatre incorporacions són part de les 22 propostes al Consell General extraordinari convocat per ampliar aquest òrgan fins als 50 membres.

D'aquesta manera, l'equip de Ciutadans "segueix creixent amb noves incorporacions a l'Executiva nacional, formada actualment per 50 persones amb experiència i talent, lleials al projecte d'Espanya i que comparteixen els valors de llibertat i unió".

La presència de Cs Catalunya en l'òrgan nacional del partit "s'amplia gràcies a aquestes quatre noves incorporacions que, al costat d’Inés Arrimadas, José María Espejo-Saavedra i Carina Mejías, Carlos Carrizosa seguiran treballant per un projecte de regeneració i igualtat que suposa un partit com Ciutadans".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#1 Jordi Br, L'H, 29/07/2019 - 18:40

El que no comenta la notícia, és que apart de tots els crítics que han anat desfilant aquestes darreres setmanes, avui a cessat a 5 membres més, òbviament propers als crítics. Rivera style

#1.1 Sandro, Sant Feliu de Guixols, 30/07/2019 - 13:45

En aquest diari o Plataforma no es pot criticar a Ciutadans

#1.2 Neferu, Barcelona, 03/08/2019 - 15:48

Estás mintiendo, Sandro. Yo misma lo he criticado y lo sigo criticando por su viraje a la derecha y por su empecinamiento en no apoyar a Sanchez para que no se vea abocado a recurrir a los indepens ni a Bildu.