Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2009. 10:14h.

Rivera tracta Montilla de malalt

"Montilla tiene una enfermedad identitaria de la que no quiere hablar"

Rivera tracta Montilla de malalt

Rivera, en una imatge d'arxiu

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha manifestat en una entrevista al diari ABC que "Montilla tiene una enfermedad identitaria de la que no quiere hablar". "A Montilla le ocurre con el debate identitario lo mismo que a quienes tienen una enfermedad y no quieren hablar de ella en lugar de ponerle solución. A medida que se acerquen las elecciones, Montilla irá haciendo ese tipo de llamamientos para captar al electorado socialista contrario al debate identitario", explica.

"Me imagino que en la época del apartheid había quien quería dejar de hablar de discriminación, pero la gente salía a la calle. O machistas que dicen que ya está bien de hablar de feminismo. Pues esto es lo mismo. Ciutadans trabaja para que en Cataluña no tengamos que manifestarnos para defender una obviedad. Eso es más propio de una república bananera, no de un estado democrático", conclou.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 1o.ooo, sils, 07/02/2009 - 12:27

ES UNA PICABARALAL ENTRE DOS ESPANYOLS, UN QUE VA VENIR A MENJAR PA I QUE S'HA GUANYAT EL QUE TE I HA TREBALLAT I UN ADVOCAT QUE S'EN HAURIA D'ANAR A ESAPNYA

#30 Juo, bcn, 07/02/2009 - 00:38

D'acord amb en Rivera. I no no més Montilla pateix una malaltia identitaria. El nacionalisme català la pateix i está portant aquest païs al desastre. Psiquitres del mon, a Catalunya teniu feina, aixo si, porteu el nivell C.

#29 Tià, Paisos Catalans, 06/02/2009 - 23:17

Continuació: dic lo que els passaria a certs personatges, 40 anys enrera,per traidors.

#28 Tià, Paisos Catalans, 06/02/2009 - 23:12

Aquest senyorALBERTO cobra,va amb cotxe i te targeta lliure,tot pagat amb els nostres impostos.40 anys enrera no acturia aixi,ja li haurien explicat la lliçó.
Aixo no vull dir que hi hagi altres que també necessiten una bona lliçó.

#27 Jaume, Barcelona, 06/02/2009 - 21:31

Per cert trobo completament coherent dir que el sr. Montilla pateix alguna mena de enfermetat-alienació (que en realitat no és mes que interés polític), pel fet que trair la ideología i els desitjos del seu partit i la mayoria del seus votants ho sembla.