Publicitat
Política · 28 de Gener de 2014. 10:34h.

Roca acusa Camacho "d'incultura"

"Lligar el procés sobiranista amb el terrorisme etarra és ofensiu, insultant i pervers"

Roca acusa Camacho "d'incultura"

Roca

L'advocat Miquel Roca, en un article d'opinió a La Vanguardia, lamenta -sense citar-la directament- les paraules d'Alicia Sánchez-Camacho durant la convenció del PPC i afirma que "qualsevol presentació que pretengui lligar el procés sobiranista amb el terrorisme etarra és ofensiu, insultant i pervers. És una ofensa que no té cap mena de justificació ni fonament".

Roca recorda que "qualsevol intent de violència i d’acció terrorista va ser i ha estat condemnat per totes les forces polítiques catalanes, liderades –en aquest cas– pel catalanisme polític. No hi ha hagut ni complicitat ni silenci; el terrorisme ha estat aliè a la vida política catalana".

L'advocat constat que Catalunya "mai, en cap moment, no ha associat les seves reivindicacions a cap connivència amb el terrorisme, perseguit i condemnat des de dins sense necessitat d’esperar que ho fessin des de fora".

"Associar catalanisme, nacionalisme o sobiranisme català a terrorisme és molt pitjor que una ofensa: és, simplement, una mostra d’incultura. És posar de manifest que es desconeix el país; potser s’hi viu, però no se’n sap ni la història ni les característiques. És ofendre’s a si mateix", opina. "No, no tot s’hi val. No s’hi val, a associar Catalunya i terrorisme. Això, no!", conclou.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 Arieta, barcelona, 29/01/2014 - 08:54

És que la Camacho està fotuda. Porta un fracàs constant que l'afecta. Ja es va veure com plora i s'agafa als seus peperos agraïda de que la vinguin a consolar. Està confosa i barreja sentiments personals amb afers polítics. No sé, no sé aquesta dona... però que es quedi que a aquesta ja la coneixem.

#7 Juan, BCN, 28/01/2014 - 16:57

Lo que es perverso es ser el abogado del diablo , como lo es usted

#6 Gerard SíSí, Donec Perficiam, 28/01/2014 - 15:48

"Que en las escuelas no se permitan libros en lengua catalana, escribir ni hablar en ella dentro de las escuelas y que la doctrina cristiana sea y la aprendan en castellano..."

"Consulta del Consejo de Castillas sobre el Nuevo Gobierno que se debe establecer en Cataluña" 1715

#5 gotaskaen, Cincinatti, 28/01/2014 - 14:17

Ai aquesta gent del PP , darrerament es trova molt neguitossa i ha perdut l´oremus...cops de "machete", hobbits, desestabilitzar el país amb el rotllo de comparar el terrorisme d´Eta amb demócratas pacifics que l´única arma son les senyeres i estelades, i encara diuen que ens estimen...ai ai

#4 Isabel, Bna, 28/01/2014 - 12:35

La Camacho moralment és un energúmen que amb el pecat porta la penitència. Mereix el tracte d'un cero a l'esquerra, desbocada i sense cap ètica va pel món com deia el poeta. "mala gente, que camina, y va apestando la tierra". Les seves víctimes tenim molt bona salut, els seus eccesos fan reviure,