Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2008. 14:22h.

Roca es desmarca de la Casa Gran de Mas

Creu que "cal practicar el catalanisme, més que refundar-lo"

Roca es desmarca de la Casa Gran de Mas

Miquel Roca, al centre, en una imatge d'arxiu

L'exdirigent de Convergència Miquel Roca s’ha mostrat favorable a un govern català amb la base social més àmplia possible, en declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio. Roca no ha volgut concretar si és partidari o no de l’anomenada sociovergència, però creu que amb la situació actual es necessita un govern  d’àmplia base. Per l’exdirigent de Convergència, “qualsevol esforç que es faci, en una conjuntura econòmica, econòmicament i nacionalment complicada com té ara Catalunya, que tingui més força, que pugui donar més estabilitat i que pugui ser més representativa de la ciutadania, jo penso que seria bona. Serà aquesta o serà una altra, però el que jo dic és que no estem en un moment de floritures. Necessitem marges grossos per assentar-nos bé”.

Tot i això, Miquel Roca no s’ha mostrat especialment partidari del projecte de Casa Gran del Catalanisme que impulsa Artur Mas. Per Roca, potser "la refundació del catalanisme amaga el fet que no es practiqui prou". “Cal practicar-lo, més que refundar-lo. Jo crec que el que s’ha de fer és practicar amb serenitat, amb tranquil·litat, perquè hi ha marges amples en els quals la consolidació de la catalanitat afavorirà tots els qui la practiquin”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 25/11/2008 - 15:32

Serà un partit "nacionalista" però amb cervell regionalista. aquest senyor està desfassat i anyora vells temps. El primer que ha de fer es ser coherent i practicar el catalanisme, però sense passar primer per Espanya. Patètic. Visca Catalunya lliure

#21 ganxet, reus, 25/11/2008 - 12:39

Tota la vida militant en un partit nacionalista i ara ens surt "espanyolista·", quins politics mes dolents que tenim que patir,

#20 betes i fils, rubi, 25/11/2008 - 12:05

Kropotkin,dons si monten la barretina petita,a tu et tractaien igual que fa espanya amb els inmigrants il.legals, un avio i cap el teu pais, que avui dia seria Birmania o qualsevol pais Nazi. Alli estaries en plena salsa. Desqualifianct sempre,nomes tu.

#19 Beto, Barcelona, 25/11/2008 - 11:37

En Roca es deixa estimar pel seu "amic" Duran ja que si tomben l'estatut , ell es "sacrificaria" i seria el president d'un govern d'unitat. Així entre tots dos ajudarien al seu "amic "Artur Mas.

#18 Josep, Sant Hilari, 25/11/2008 - 10:49

Kropotkin (Vic) Una cosa es ser-ne pocs i l'altre es ser un marginal. La quantitat i la qualitat no acostumen a fer joc.