Publicitat
Política · 9 de Juny de 2009. 18:21h.

Roca insta els polítics a "pedir perdón"

Pel 62,5% d'abstenció a Catalunya a les eleccions europees

Roca insta els polítics a "pedir perdón"

Miquel Roca Junyent amb Carod-Rovira. Foto: Jordi Bedmar

L'advocat Miquel Roca Junyent demana als polítics que demanin perdó per la baixa participació a Catalunya. En un article a La Vanguardia, manifestq eu "ahora solo vale pedir perdón". A més considera que "si de democracia y progreso se trataba, no es de recibo limitarse a denunciar el fracaso del adversario, sin anunciar ningún programa de esperanza para todos. El 'con ellos, peor' es maltratar a los ciudadanos ; el 'que se vayan' no vale para ocultar las debilidades de los que quieren llegar. El ciudadano es más maduro de lo que algunos creen. Y, así, son pocos los que se sienten traídos por un proceso electoral que les ningunea y maltrata".

Per últim, Roca manifesta que "estas elecciones deberían marcar un punto final. Si no, acabará siendo verdad que podemos morir de éxito. Las victorias sobre las cenizas de un incendio colectivo huelen a irrelevantes. El voto de castigo al final acaba castigando a todos. ¡Vaya éxito!"

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Xavi, BCN, 12/06/2009 - 12:02

Em sembla que sou molt injustos. L\'estatut que va signar el Sr. Roca i la Constitució són resultat d\'un pacte d\'estat de totes les forces polítiques. Simplement demana als polítics que no donin l\'esquena als ciutadans. Em sembla molt bé

#9 Miquel, Barcelona, 10/06/2009 - 14:09

Ja té nassos de demanar això aquest paràsit d'en Roca! Ell que va pactar aquesta Constitució, ell que va ser dels que es va negar a reivindicar el concert econòmic per a Catalunya! Senyor Roca, per vergonya, i per respecte, calli!

#8 Buenaventura, Solsons, 09/06/2009 - 21:55

que comencin per rebaixar-se els sous.

#7 ton, sallent, 09/06/2009 - 21:26

com s´atreveix sr. Roca, vosté que ens ha portat al no al concert económic quan vosté el va negociar s´en recorda que li va dir a l´Arzallus, que nosaltres no voliem el concert económic, de que parla senyor, calladet estaría millor.

#6 Jordi, Bcn, 09/06/2009 - 20:41

I el periodistes? el problema no és només dels polítics, també dels q ens expliquen el q fan: prioritzen algunes informacions, fan els titulars, treballen com a comissaris polítics. Per què en tot l'any no es segueix l'activitat de l'UE?