Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2011. 15:23h.

"Roma no paga a traïdors"

Anglada qualifica de "cínic i impresentable" al regidor de Salt Carles Bonet

"Roma no paga a traïdors"

Anglada, en una foto d'arxiu

El president de la ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha sortit al pas de les declaracions que ha realitzat el regidor Carles Bonet en les quals assegurava que abandonava PxC  "perquè està decebut amb els dirigents del partit i per estalviar-se les crítiques per ser homosexual i tenir una parella mulata”.

Anglada ha manifestat que “no entenc com es pot ser tan cínic i impresentable, el temps posarà a cadascun en el seu lloc, és un jutge que mai falla, Roma no paga a traïdors i el poble no hauria de pagar ni a trànsfugues, ni  a alcaldes i a polítics  imputats per presumptes delictes d'estafa i de la mena de Torremadé, un altre alumne avantatjat de Duren Lleida”.

En aquest sentit, apunta que "és tot surrealista, tothom ho sap que van estar esmorzant junts els tres i que Torremadé -alcalde de Salt- els va fer una oferta que no  han rebutjat, que no esmenta. Per això el líder de PxC li demana que "sigui sincer i aclareixi que li ha ofert l'alcalde, potser gestionar la PIRMI per a la seva parella o potser un plat de llenties”.

Per últim, ha posat de manifest que “com pot dir que a nosaltres ens importava que fos homosexual i la seva parella mulata, si això ja ho sabíem, si ho sabia tot el poble, com pot dir això si 24 hores abans va declarar durament en contra de Juana Martínez a tots els mitjans dient que aquesta no havia plegat per pressions de tenir un nuvi  negre, perquè ell també tenia una parella mulata i mai havia tingut problemes, a pesar que PxC no creu en les societats multiculturals, la seva parella portava anys residint legalment a Espanya i fins i tot va formar part de la llista de Salt”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#11 Jo soc, On ets?, 19/08/2011 - 10:49

Es veritat com potsser que traicionin als seus votatns que havien possat les esperances amb ells x q protestesin x les mesquites i fesin presio x q treballesin espanyols i no solsament estrangers contractats x ajuntaments.etc.
I ara els hi donen l'esquena. I la gent no s'indigna?

#10 fells, bcn, 18/08/2011 - 21:45

És una vertadera llàstima que PxC no es presenti a tot l'Estat.

#7 MARC, Badalona, 18/08/2011 - 21:38

Quin escandol que PxC tingui dos transfugues??? I el cas Palau? I el Pretoria? I el Gurtel? I el Faisan? AH no, no son escandols es el pá nostre de cada día

#6 pere gutierrez, terrassa, 18/08/2011 - 17:03

ànims Josep Anglada, som cada vegada més els catalans i obrim els ulls davant aquesta invasió d'immigrants que pateix Europa, et votarem per a que diguis les coses clares. Primer els de casa.

#5 Ramon, Barcelona, 18/08/2011 - 16:48

Cert. Roma no els paga. Els paga Nicaragua.