Política · 7 de Setembre de 2010. 16:32h.

Romanesos expulsats de França a Barcelona, segons l'ultra Anglada

PxC demana "la repatriació immediata dels immigrants il·legals"

Romanesos expulsats de França a Barcelona, segons l'ultra Anglada

Josep Anglada, en una imatge d'arxiu

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha dit que “diferents militants de la meva formació han contrastat l'arribada massiva d'immigrants d'origen gitano romanès a l'estació de França durant els últims dies amb autobusos procedents de l'èxode provocat per la política de control de la immigració del Govern francès”.

El candidat ultra ha demanat al Govern “la repatriació immediata dels immigrants il·legals" i ha denunciat que durant els últims quinze anys "el poder polític-mediàtic de socialistes i populars han estat tots dos col·laboradors sense pal·liatius del desgavell actual”. També ha demanat “exigir un certificat mèdic als immigrants per autoritzar la seva estada a Espanya”, i ha afegit que “cal expulsar els delinqüents indesitjables, i acabar amb l’empadronament dels il·legals".

Al mateix temps, el líder de PxC ha recordat que “l'Estat no té diners per mantenir el seu propi nivell de despeses i l'única solució que s’ha tret de la butxaca ha consistit en gravar amb més impostos a les classes treballadores dependents d'una nòmina, bloquejar les pensions dels jubilats, baixar els sous dels funcionaris, eliminar plans d'infraestructures i obres públiques i reduir les prestacions socials... mentrestant estant mantenint a més de 6 milions d'immigrants en un país que té més de 5 milions d'aturats”, ha afegit Anglada.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Lluis_Vic, Vic, 08/09/2010 - 18:59

Ja està bé que es presenti aquest pìrat. Aixi li fa la guitza al PP, als ciutadans, a la Nebrera, a la Rosa Diez i al Kropotkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. JUA JUA JUAAAAAA

#24 Oriol, Bcn (CATALUNYA), 08/09/2010 - 18:28

Vinga tots a votar a un falangista curt de gambals.
Moro dolent Cristià bo, vinga tots a l'hora
Patétic

#23 josepxicot, barcelona, 08/09/2010 - 16:43

El desitg dél Sr. Anglada es pot fer,ja que
existeis la llei,també els batlles poden fer
ús d´aquesta llei,cap problema,peró ja ve
urem si el govern central n´en far ús o
els ajuntaments.Alguna cosa hauran de
fer,la paciéncia tè un límit.

#22 ANTONIO PEIRO, LLEIDA, 08/09/2010 - 11:54

Psc-Psoe, Ciu, Erc. iu els verds, tots presuntament corruptes (Cas Millet, Santa Coloma, informes del govern, Cas Santa Coloma, germans embaixadors, etc etc.
Yo votere Plataforma x Catalunya de Josep Anglada

#21 Anglada for president, bcn,espanya, 08/09/2010 - 10:17

Pere (Lausanne) 07/09/2010 18:04
Jo sóc català i espanyol, i no haig d'anar enlloc perquè segueixo estant al mateix país on vaig nèixer. Visca Catalunya i Visca Espanya!