Publicitat
Política · 13 de Gener de 2020. 09:23h.

Romeva: "Arnaldo Otegi és una bèstia política"

L'exconseller no es mulla per Quim Torra: "no vull opinar"

Romeva: "Arnaldo Otegi és una bèstia política"

Romeva (foto:324.cat)

L'exconseller Raül Romeva, en una entrevista a Catalunya Ràdio, compara el cas dels presos independentistes amb el d'Arnaldo Otegi i elogia el líder abertzale. "Arnaldo Otegi és una bèstia política. Ho és. I nosaltres sortirem de la presó políticament més forts", afirma.

D'altra banda, l'exconseller no es mulla en la inhabilitació de Torra. "Quan ens hi trobem, a qui li toca prendre les decisions, ja les prendrà. No en vull opinar, perquè no vull condicionar les solucions a un problema que encara no tenim. Ara el president de la Generalitat és Quim Torra", ha dit.

"Mai s'hauria d'haver arribat a aquesta situació, mai. Era impensable... però no ajudarà en res que jo ara em manifesti sobre això, i no ho faré. És molt fàcil opinar des d'aquí dins...", afegeix, a més de mostrar-se partidari d'esgotar la legiuslatura malgrat advertir que "de vegades no es poden acabar. Les coses van com van".

Romeva també admet que "potser en algun moment hem pecat d'ingenus, i no ho podem ser. I d'exemples, tants com en vulguis a la UE... Han hagut de morir 200.000 persones a Bòsnia perquè aixequessin un dit, i morir milers i milers de persones a la Mediterrània, però les institucions europees continuen sense donar una resposta conjunta i coherent. Les institucions europees s'inhibeixen".

"No espero que aquest govern el resolgui, només que aconsegueixi treure'l de la via judicial i posar-lo en la via política. I crec que haurà pagat la pena. Si no, si no són prou valents per fer aquest camí, s'haurà visualitzat que el PSOE no és la solució, que el problema no era només el PP ni Rajoy, que el problema el tenim amb l'estat, i haurem de buscar altres vies...", sentencia.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#27 anti-nazis, Barcelona, 14/01/2020 - 09:46

El calvito "metrosexual" dice lo que dice porque él nunca ha tenido que comprobar los bajos de su coche antes de ponerlo en marcha.

#26 Albert, BCN, 14/01/2020 - 07:28

Cada cual tiene sus referentes... asi me gusta mortadelo, sin careta, los ideales siempre por encima de la vida, el bien comun, la moralidad y le ley. Eso es el separatismo, donde el fin justifica los medios, como Otegui, lider de la banda que asesino a tantos españoles (catalanes muchos). Haces bien de estar entre rejas.

#25 Neferu, Barcelona, 13/01/2020 - 20:05

Arnaldo Otegui es una bestia de cualquier forma, pero una bestia asesina que sigue teniendo alergia a pedir perdón por tantos asesinatos etarras.

#24 Joan Carles, Barcelona, 13/01/2020 - 19:13

Estic d'acord: Otegui és una bèstia.

#23 Joan , Tarragona, 13/01/2020 - 16:57

Quin fetge que teniu tots plegats. A on eres Romeva quant els amics de aquest sinvergueza d’Otegui van reventar tantes vides de gent inocenta. Ni teniu vergonya ni l’heu conegut en la vostra vida.
A veurà si quant surtis et dedicas a treballar i no a viura mes del cuento.