Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2016. 11:07h.

Romeva assegura que al món li “preocupa molt” el cas Forcadell

El conseller destaca “la reacció internacional que en aquests moments s’està produint”

El conseller Raül Romeva, en declaracions a TV3, ha manifestat que “el propi consell d’Europa ha dit per activa i per passiva que entre els països que tenen menys separació de poders i més politització de la justícia hi ha l’Estat espanyol”.

“La reacció internacional que en aquests moments s’està produint davant d’aquests fets posa de manifest que el que en aquests moments s’està posant en joc a l’Estat espanyol és la credibilitat democràtica. I això a fora s’entén i preocupa molt, indiferentment sobre si hi ha més o menys simpatia perquè Catalunya sigui un Estat”, ha dit.

“El que no s’entén, no s’accepta és que s’actuï de la manera com s’està actuant, vulnerant drets fonamentals de la UE”, ha afegit, a més d’assegurar que “a fora ho estan veient cada vegada amb més estupefacció”. “Això va de democràcia, i a fora s’entén, i a fora preocupa, per molt que alguns intentin de manera poc elegant callar aquestes veus”, ha destacat.

Romeva, amb seguidors, davant del TSJC
Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#44 DARDO121, BARCELONA, 18/12/2016 - 01:03

El tarado este se cree que la comunidad internacional es la colonia de ladillas naziseparratas y terroristas callejeros del que es representante.

#43 Albert Escarré Puig, barcelona, 17/12/2016 - 22:28

#43

Romeva, mi querido Filemón, tienes toda la razón, EN TODOS LOS TELEDIARIOS DEL MUNDO , NO SE HABLA DE OTRA COSA. ¿ Por qué antes de hablar, no pensáis lo que vais a decir ?. ¡ Que a muchos ya nos da vergüenza, el decir que somos catalanes!. ¡ Por favor !"!

#42 Jax el boletaire, Vic , 17/12/2016 - 13:09

Y despres de la gamberrada al restaurant a peta la xarrada, quin desgavell i pocavergonya.

#41 Xexo, Premia, 16/12/2016 - 21:25

Este no es mas listo porque no entrena ala esta noche no duermo que disgusto pobres europeos

#40 PQG, Metrópolis, 16/12/2016 - 21:05

Y quisiera recordarle señor Romeva que en muchos países democráticos ustedes no podrían haber formado un partido, por que el principio de integridad territorial está en muchísimas constituciones. Le recomiendo también que se mire como fue lo de los referendums en Escocia y Quebec, quizás así los

#40.1 PQG, Metrópolis, 16/12/2016 - 22:39

...independentistas aprenderían a no citar esos referendos como si fueran lo mismo que lo que ellos proponen, y aprenderían a como pactar con los gobiernos centrales de distintos países.