Política · 23 de Juliol de 2015. 18:33h.

Romeva deixa la porta oberta a ser president

Recorda que Artur Mas “té una querella”

Romeva deixa la porta oberta a ser president

Romeva, en una imatge d'arxiu

El candidat de la llista unitària pactada per CDC, ERC i les entitats sobiranistes de cara a les properes eleccions al Parlament, Raül Romeva, no descarta poder ser el president de la Generalitat.

Romeva, preguntat en una entrevista aquest dijous a la Ser si podria ser ell el proper president, ha assegurat que “ni li dic que sí, ni que no”. En aquest sentit, ha recordat que, en efecte, “una de les coses que en aquest moment s’està concretant” és si Artur Mas seria o no el cap d’un govern de concentració.

També ha insistit en que “això no són unes eleccions autonòmiques i el més rellevant en una primera fase no és el govern que en sortirà”. L’objectiu -ha dit- és veure “si hi ha una majoria que vol iniciar un procés de transició nacional”.

“Si la majoria és que sí, el que passarà és que es concretarà un govern de concentració amb els actors que han fet l’acord”, ha afegit abans de dir que els partits i les entitats estan acabant de concretar “en que consistiria aquest govern de concentració i, en aquest marc, evidentment el president Mas és una peça clau i fonamental”.

Romeva, malgrat que no descarta cap possibilitat, ha assenyalat que Mas “és la persona que ha estat liderant el procés i és una persona que té una querella, i en aquest sentit té molta legitimitat per poder seguir al capdavant del procés”.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#31 Javier, Girona, 24/07/2015 - 09:37

Iluso, si te han puesto ahí como fachada, para dar una apariencia de sensibilidad social cuando lo que hay verdadermente es nacionalismo identitario puro y duro. Que por cierto tambien tu lo compartes con ellos, ya está bien de cuentos chinos.

#30 spanish, Madrid, 24/07/2015 - 07:38

cop d´esta a Mas de Mr Proper jejejejjeejejejjejejeej

#29 José Quinta, LH, Cataluña, España, 24/07/2015 - 01:28

o sea que este hombre no sabe si Cataluña sería admitida en la UE en caso de secesión unilateral, no sabe si Mas sería presidente si gana su lista, no sabe si en caso contrario lo sería bien, Pero en cambio sí que sabe que las elecciones NO son autonómicas porque son "plebiscitarias" !!!

#28 jaume, bcn, 23/07/2015 - 23:33

La minyona ha salido respondona......les das la mano y te cogen el codo....o el cuello.

#27 jaume, bcn, 23/07/2015 - 23:29

HEEEEEEEEEEEEE........que hay que respetar lo pactado.......un califato yiaaaadista y junqueras de califa¡¡¡¡¡¡¡¡ hay que cumplir¡¡¡¡¡¡¡