Publicitat
Política · 27 de Gener de 2012. 09:04h.

Romeva deixa Tremosa sol

L'eurodiputat d'ICV es disculpa per "l'error" i retira el seu nom de la pregunta sobre Pepe

Romeva deixa Tremosa sol

Tremosa i Romeva, en una imatge d'arxiu

L'eurodiputat d'ICV, Raül Romeva, en un apunt al seu bloc, explica que "davant l'enorme impacte que ha tingut la pregunta relativa a l'afer de la no actuació del comitè de competició en els fets de la trepitjada de Pepe, voldria reiterar que l'única intenció de la mateixa era abordar, a partir d'un cas concret, la qüestió de quin és el paper que han de tenir les institucions en relació a la violència en els terrenys de joc, i sobre com i quan cal actuar per tal d'aturar a temps escalades que puguin arribar a tenir algun dia conseqüències greus, sigui en un terreny de joc o fora".

"És evident que el debat s'ha suscitat, però no en els termes desitjats. Constato també que molta gent, fins i tot la que coincideix amb el fons de la qüestió, s'ha sentit incòmoda i disgustada pel lloc, el moment i la forma de plantejar la mateixa. En tant que representant públic assumeixo que he comès un error en l'exercici de les meves funcions i que he ofès a algunes persones, indiferentment de si en el seu moment em van fer confiança amb el seu vot o no", afegeix.

"Com que ofendre no ha estat mai la meva intenció, demano disculpes sinceres, i rectifico: acabo de demanar que retirin el meu nom de la pregunta esmentada. Considero en qualsevol cas que aquesta qüestió, la de com gestionar situacions similars, mereix una reflexió per evitar conseqüències no desitjades davant de determinades accions i reaccions, però entenc també que això es pot fer en altres contextos i formats", conclou.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 Toni, Barcelona, 28/01/2012 - 00:06

Catalunya està malalta. El concepte Barça comença a ser malaltís. Igual que la baralla continua Barça-Madrid que la converteixen en Catalunya-Espanya. Què collons es creuen aquests polítics? La gent pasa penuries! Ens porten al desastre!!!

#14 Kropotkin, Vic, 27/01/2012 - 18:42

Como de habitual, el inclito Tremosa sigue en su linea de gran utilidad para la sociedad... Jua, jua, jua,... ¡Que lo despidan! Jua, jua, jua,...

#13 Jose Manuel, Madrid, 27/01/2012 - 13:38

Un ridículo de tal calibre sólo cabe en el FC Barcelona con el Madrid de por medio. Si yo soy un eurodiputado italiano y leo esa consulta me estoy riendo hasta el próximo Roma-Lazio.

#13.1 Daserrout, BCN, 27/01/2012 - 14:26

El comunista Romeva a traït en Tremosa, l'esperit boltxevic mai s'esborra. Romeva al parlament de Korea del Nord et trobaries més còmode.

#13.2 Araceli, Sabadell, 27/01/2012 - 20:57

Hombre, decir que Romeva es comunista es mucho decir.Piensa que, y solo es un ejemplo, sólo en las gafas de diseño y en el traje que lleva puesto en la foto se ha gastado más dinero que la suma de los sueldos mensuale de dos o tres de sus votantes.Muy comunista no me parece esto, la verdad.

#12 xavi, LH, 27/01/2012 - 13:10

5,4 milions d'aturats i aquesta gentussa perdent el temps que nosaltres els hi hem donat en això. Com a ciutadà em resulta indignant, de forofo de barra mig mamat. Despres ens diran que la casta política catalana es una maravella comparada amb d'altres de l'estat, mira...

#11 catalunya, reus, 27/01/2012 - 13:03

Que només sigui notícia això no vol dir que no facin res més... no us equivoqueu. Tanta demagògia...

#11.1 Pepito, bcn, 27/01/2012 - 13:16

Claro, cuando estaba este mega-chupi en el mierdatrito, eran cuando se firmaban 300 ere´s diarios, personalmente he visto aprobar un ere en 30 minutos. Han matado la gallina de los huevos de oro. Que Madrid no pase la mano por la cara también es demagogia ¿verdad CataluNYa?.