Publicitat
Política · 21 de Juny de 2016. 15:03h.

Romeva diu que hi ha "expectatives" sobre Catalunya a Europa

El conseller assegura que la comunicació és "fluïda", però no aclareix amb qui

El conseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Raül Romeva, ha assegurat que hi ha "expectatives" sobre Catalunya a Europa. "Tothom, des del punt de vista europeu, és conscient que hi ha una situació que s'ha d'afrontar i, per tant, el diàleg hi és", ha dit.

Romeva, a pregunta d'e-noticies, ha explicat que "en aquests moments la comunicació és fluïda, és constant, és permanent i des d'aquest punt de vista és intensa, però no ha volgut facilitar "els noms ni les ambaixades en concret" amb qui ha establert contactes.

El conseller ha defensat que "la feina s'està fent amb professionalitat i rigor" i que ara cal "explicar on som". També ha apuntat que "hi ha una sèrie d'elements que estem duent a terme des del Govern que marcaran l'agenda a curta, a mitjà i llarg termini".

"Hem de ser molt conscients -ha remarcat- que el que preocupa és que aquesta situació no s'encarrili i es vagi perpetuant per la manca de diàleg sobretot per part dels actors espanyols".

Finalment, s'ha referit al referèndum i ha indicat que "hi ha una inquietud gran que aquest procés necessita un desllorigador". "Nosaltres l'hem posat sobre la taula, però fa falta que a l'altra banda de la taula hi hagi algú que accepti que aquest desllorigador és una oferta de la qual cal parlar-ne", ha conclòs.

Raül Romeva
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 PepetCabrejat, Bcn, 22/06/2016 - 07:47

Al calb li haurien de donar el títol de venedor de fum amb un 10 i cum laude.

#19 catafracto, Barcelona, 21/06/2016 - 20:53

¡¡¡JJAJAJAJAJAJAJA!!!! ¡¡JOJOJOJOOOOO!!!

¡Romeva, que vienen los cazas! ¡Cuerpo a tierra!!

Madre mía... Con el ridículo que han hecho por ahí y todavía con esas...

Como lo de las famosas cartas: "Tenemos respuestas, pero no sabemos de quién..."

#18 Ruggero, Cornellá, 21/06/2016 - 20:02

Juajuajuajua. ¡¡ay mare meua!! siguen las mentiras.

#17 Kropotkin, Vic, 21/06/2016 - 20:02

Estos inutiles no deben de tener comunicacion fluida ni con Sudan del Sur. Ineptos y paletos y forrandose a nuestra costa. Por cierto, en Change.org hay una peticion que ya ha recogido 25.000 firmas para que dimita Comin por inepto, paleto y no tener NPI de medicina ni de hospitales. Jua, jua, jua,.

#16 BEJOTA, BCN, 21/06/2016 - 19:50

Cataluña, ante el desafío secesionista
La inversión extranjera huye de Cataluña mientras se dispara en MadridCoincidiendo con los tres primeros meses de Puigdemont, sólo llegó a esta comunidad el 15,5% del dinero foráneo invertido en todo el Estado
LVL

N.B. HO TÉ CLAR !